Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Slik gjenoppretter eller Recondition Pitted aluminiumsfelger

Aluminium hjul blir brukt av bilprodusenter for fabrikken hjul. De er også mye brukt i ettermarkedet hjulet industrien. Problemet med aluminium hjul er at de er et mykt metall og utsatt for gropkorrosjon over tid. Groper kan ikke tørkes av eller renset siden de oppstår når klar-coat finish på aluminiumsfelger er skadet eller slitt. Det er mulig å gjenopprette eller overhaler pitted aluminiumsfelger i mindre enn en dag, men. Du trenger:
220-sandpapir
400-sandpapir
800-sandpapir
Vann
Clear-coat maling
Vis mer Instruksjoner

1.

Sand hjulene med 220-sandpapir. Sand hele overflaten, men fokus på sliping de korroderte flater til de er glatt. Skyll hjulet for å se fremgangen din.
2

Sand hjulet på nytt med 400-sandpapir og vann. Hold sandpapir våt mens du er sliping hjulet. Glatte overflaten ved å pusse jevnt over hele hjulet. Skyll hjulet for å sjekke fremgangen din når du er ferdig med sliping.
3

Bruk 800-sandpapir og vann til sand hjulet. Den 800-sandpapir og vann gjør aluminium hjul så glatt som et nytt hjul. Skyll og la hjulet tørke helt.
4

Spray tre strøk med klar-coat maling på aluminiumsfelger. Hold spray kan 10 inches fra underlaget og beveger kan venstre og høyre ved sprøyting, ikke rundt. Vent 10 minutter mellom hvert strøk før du påfører det neste.
5

La hjulene tørr for en hel dag før montering av dekk på dem eller å montere dem på bilen din.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97829.html

Previous:
Next:

felger