Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan måle senter Bore

Det bearbeidede sentrum fødte av et hjul bestemmer hvilken type kjøretøy et hjul vil passe. En senterboringen ikke tilpasset et kjøretøy hub vil forårsake vibrasjoner. Vibrasjonen vil gjøre kjøretøyet ukontrollerbare ved høy hastighet. Hjulet produsenter utvide sitt hjul sentrum fødte å imøtekomme et bredt spekter av typer kjøretøy. Bestemme sentrum bar på hjul vil avgjøre om du trenger en hub ring for å øke styrken på hjulet og redusere vibrasjoner fra de installerte hjul. Du trenger
12-tommers stål regelen
4-tommers kombinasjon kvadrat
Kalkulator
Vis flere instruksjoner
en

Still et hjul, nav- siden opp på et stabilt, flatt underlag.
2

Trykk på null enden av en stål regel mot den ene siden av sentrum bar.
3

Sett én side av en fire-tommers kombinasjon firkantet blad mot den indre kanten av sentreringshullet overfor null ende av stål regelen.
4.

lese nummeret på stålet regelen innrettet med siden av Kombinasjonen firkantet blad sett mot sentrum bar. At antallet betegner diameteren på senteret bar.
5

Konverter brøk del av målingen til desimaler. Angi de ikke-helt antall av målingen i en kalkulator. Del den øverste tallet og nederste tallene i brøken for å finne brøken er desimal verdi. For eksempel vil den fraksjon 3/16 være tre dividert med seksten for en verdi på 0,1875. Avrunding nummeret til nærmeste hundredel 0,19 viser desimal tilsvarende 3/16 tommer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97878.html

Previous:
Next:

felger