Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan fungerer Wheel Adaptere gjøre?

Felger og dekk påvirker flere aspekter av et kjøretøy. Ytelse kan bli styrket med bredere felger og dekk, siden installasjonen av bredere dekk vil bedre grep og reaksjonsevne. Hjul også ha en betydelig innvirkning på utseendet av et kjøretøy. For at et spesielt hjul for å passe inn på en bestemt kjøretøy, må hjulet ha samme bolt mønster som navet. Hjul adaptere tillate hjul med en annen bolt mønster som skal installeres på et kjøretøy. Formålet med hjul Adaptere

Wheel adaptere tillate et hjul som ikke har samme bolt mønster som din eksisterende knutepunkt som skal brukes på bilen. For eksempel si at bilen har et hjul mønster av 5x4-tommers og du ønsker å installere et hjul med en 5x4.25-tommers bolt mønster. Et sett med adaptere ville bli boltet til bilens 5x4-tommers hub som ville ha pigger med 5x4.25-tommers bolt mønster. Hjul adaptere bolt på bilens eksisterende knutepunkt. Adapteren har hull som er samme størrelse og avstand som bilens hub. Når kortet er boltet til navet, er hjulet deretter boltet til adapteren.
Installere Adaptere

Installere wheel adapter krever at eksisterende hjulene fjernes, slik at adapteren og nye hjul kan installeres. Parkere bilen på et flatt, jevnt underlag. Løsne lug nuts med hjulmutternøkkel. Jekke opp bilen med et gulv jack og senk den ned bukker. Gjenta inntil alle fire hjørner støttes. Fullfør fjerne slepe nøtter og hjulene. Tørk navet ned med en fille. Skyv hjulet adapter på navet. Installere de medfølgende mutterne og stram dem med en stikkontakt. Skyv hjulet på stenderne som er på hjulet adapter. Monter og stram festeboltene. Senk bilen tilbake til bakken. Trekk til festeboltene til produsentene anbefalte innstillinger, som vil være mellom 80 og 90 fot-pounds.

Hensyn

Mens hjul adaptere kan være en effektiv måte å passe et sett med hjul som ikke har aksjen lug mønster, kan det være et par ting du bør vurdere før du bruker adaptere: Wheel adaptere vil finne opp hjulet lenger unna suspensjon enn aksjen hjulet. Dette kan føre til dekkene gnisser mot karosseriet, gjør styringen tyngre og påvirke håndtering. Den økte utlignet fra navet kan også legge mer slitasje på suspensjon komponenter og forårsake elementer som foringer og hjullager å slites ut raskere.
Forhandlere Adaptere

Wheel adaptere er tilgjengelig fra flere nettbaserte forhandlere og kan koste $ 100 eller mer for et sett på fire. Husk at hjulet adaptere er ikke tilgjengelige for alle typer hub-to-wheel mønster. Før du kjøper hjulene som du ønsker å installere på din bil, sørge for at det aktuelle hjulet adapter er tilgjengelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97823.html

Previous:
Next:

felger