Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan kjøpe felger for en Mitsubishi Outlander LS

The Mitsubishi Outlander ble først lansert i 1999 og er fortsatt produseres i dag, selv om det har blitt oppdatert gjennom årene, og har gått gjennom flere produktsykluser. Outlander er en tøff, praktisk SUV. Som de fleste biler og lastebiler, men når Outlander forlater fabrikken, er det utstyrt med konservativt størrelse hjul og dekk. En vanlig oppgradering er installasjon av ulike, ettermarkedet hjul, som kan tilby et tilpasset utseende, mer ytelse (fra mindre vekt og /eller en større størrelse) eller rett og slett bytte ut den originale hjul. Du trenger
Floor jack
hjulmutternøkkel
Vis flere instruksjoner
en

bestemme størrelsen på hjulet som du ønsker å installere. Når det kommer til en SUV som Outlander, en relativt stor bil, vil større hjul og dekk fyller ut hjulbuene. Men hvis du ikke ønsker å kjøpe nye dekk og felger, så du må bruke den samme diameter på hjulet som du nå nødt til å la de eksisterende dekk til å passe på de nye hjulene.
2 < p> Velg stilen på hjul som du vil ved å sjekke ut de valgene tilgjengelige på nettet, for eksempel Tire Rack. Outlander er relativt enkel styling egner seg godt til en tykk fem eller seks eiker. Det er også flere valg når det kommer til mål på hjulene, fra krom til malt. Utseendet til et sett med hjul er en rent subjektiv vurdering, slik at du kan til slutt gå med en stil som appellerer til deg.
3

Kontroller at riktig hub mønster og offset nødvendig for ditt kjøretøy . Outlander bruker en 5 mm ved 114,63 mm bolt mønster. Noen hjul som du vil bruke må ha den samme bolt mønster for å passe på Outlander. Forskyvningen refererer til hvor hjulet sitter i forhold til suspensjonen. Hvis du kjøper feil offset hjul, kan du få problemer med dekkene eller hjulene gni på suspensjon eller karosseri. Butikken som du kjøper hjul fra kan avgjøre om de vil passe din Outlander.
4

Bestem hvor du skal kjøpe felger fra de mange forhandlere der ute, enten på nettet eller på en lokal spesialitet dekk butikken. Dekkene kan kjøpes allerede montert fra en Internett-basert selskap, som Tire Rack, i hvilket tilfelle de vil bli sendt til deg. Derfra kan du enten installere dem selv eller ta dem til et hjul butikk å ha dem installert. De fleste anerkjente dekk butikker har en returrett dersom de gale hjulene er kjøpt så lenge de faktisk ikke brukt. EBay er en annen forhandler for å vurdere, spesielt for konkurransedyktige priser, men bare sørg for at du får de riktige hjul.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97843.html

Previous:
Next:

felger