Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan polsk Factory Neon RT Wheels

De 14-tommers fabrikken hjul på en Dodge Neon RT er laget av legering og har mange små eiker og vanskelige å nå områder. Steel lettmetallfelger er ferdig med en klarlakk for å beskytte dem fra lett riper og skraper. Over tid kan dette ferdig bli kjedelig på grunn av vei skitt og gjørme, som ikke alltid kommer ren med bilvask såpe. Hjulene må være polerte å være skinnende og lyse, men bruker feil produkt eller materiale kan skade dem. Du trenger:
bilvask såpe
Myk svamp
Vann
Wheel polsk
Bomull håndkle
Vis flere instruksjoner
en

Wash hjulene med bilvask såpe og en myk svamp til å kvitte seg med brems støv og vei skitt. Ikke bruk en grov svamp eller en svamp med netting, da dette kan ripe opp klarlakk på RT hjul. Fukt hjulene, bruk en liten mengde såpe på svampen for å rengjøre dem, og skyll til såpen er borte. La hjulene tørke helt.
2

Påfør en liten mengde av hjulet polsk, ca 2 ss, til en ren bomull håndkle. Gni polish inn i hjulet ved hjelp av små, sirkulære bevegelser. Påfør mer polsk som trengs. Gni polish inn i hjulet til den forsvinner.
3

Brett håndkle rundt fingeren din og bruke mer wheel polish til håndkle. The Neon RT hjul har flere små eiker med mange sprekker mellom dem. Bruk fingeren til å komme inn i eikene og polere disse områdene så godt du kan.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97757.html

Previous:
Next:

felger