Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan du skal se etter Custom Wheel Parts

Enten du har en eksotisk bil, en sportsbil, en vanlig bil, en lastebil eller en motorsykkel, kan du finne deg selv på jakt etter en bestemt custom wheel del for ditt kjøretøy. Det er to typiske grunner til å søke etter en tilpasset hjulet del. Den første grunnen er for tilpassing eller oppgradere bilen din. Den andre grunnen er å finne en erstatning tilpasset hjul del for restaurering eller reparasjon av prosessen med kjøretøyet. Hvis du ikke finner matchende custom wheel del, kan en erfaren auto body restaurering spesialist lage en gjengivelse del for deg. Du trenger
Kamera
Målebånd
Notepad
Custom del kataloger
Vis flere instruksjoner
1 Bruk en kameratelefon, et digitalt kamera, eller en umiddelbar print kamera til å fotografere den egendefinerte hjulet del.

Foto skikken hjulet del på bilen din at du trenger å matche, eller fotografere de egendefinerte hjulet deler som du ønsker å kjøpe hvis du ser dem på et kjøretøy på en utstilling eller i et utstillingslokale. Et klart bilde vil gjøre en del enklere å lage eller finne.
2 Bruk et målebånd eller linjal for å få nøyaktige mål for de tilpassede hjulet deler.

Bruk et målebånd for å måle de nøyaktige spesifikasjonene ned til millimeter (mm) for de egendefinerte hjulet deler som du trenger for å finne. Dekk profil og felger vil bli målt i inches. Mål bolt sirkel og bak orddeling (diagrammer i referanser).
3 Skisser felger, hjul, eller egendefinerte hjulet deler og legge målspes til skissen.

Tegn et bilde eller skisse av de tilpassede hjulet deler, og skrive spesifikasjoner fra dine målinger med klemmer eller piler gi tydelig bilde av detaljene.
4 Hvis du viser bilen din, må du kanskje opprinnelige tilpassede hjul deler.

Finn ut om du trenger en original custom wheel del, som i tilfelle av en restaurering jobb, eller hvis en moderne kopi eller en skreddersydd kopi er akseptabelt. For noen bil, lastebil og sykle viser, kan bruke kopier eller fabrikkert deler diskvalifisere bilen.
5 Fabrikasjon spesialister kan opprette egendefinerte replica deler fra bilder eller detaljerte skisser.

Søk Skraphandlere, tilpasset del kataloger, og tilpassede hjul del websider ved hjelp av bilder og skisser for de spesifikke deler. Hvis delen ikke kan bli funnet, ta bildene til en erfaren spesialist for å dikte opp en tilpasset del.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97756.html

Previous:
Next:

felger