Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Typer felger

Mange bilentusiaster er lidenskapelig om å kjøpe ettermarkedet felger til bilen sin. Det finnes hundrevis av felg er tilgjengelig på markedet, og hver felgen, kan gi et unikt utseende til en bil. Mange av felgene tilgjengelig er også laget av varierende materialer og har meget forskjellige kvaliteter. Chrome

Chrome felger, allment betraktet som den mest elegante, blir den dyreste og tyngste felger på markedet. Disse har en skinnende krom belegg på utsiden av hjulet.
Ett stykke støpt aluminium

Aluminium hjul er blant de mest populære alternativene på markedet. Disse hjulene har en tendens til å bli rimelig priset, felger holdbar og med gjennomsnittlig vekt.
Behandlet Steel

Steel felger er de billigste typer hjul. Disse felgene har ofte Hjulkapsler av plast fordi selve hjulet har svært tørt styling.
Wide Felger

Når du kjøper felger, er det ofte et alternativ for en bredere enn vanlig rim . Selv om dette plass et bredere dekk som kan forbedre ytelse og håndtering, de er også dyrere og bruke dyrere dekk.
Lightweight Felger

Lightweight felger er den ultimate høy ytelse felger. Disse tillater en bil til å akselerere raskere, men er ganske utsatt for skader fra jettegryter og uregelmessigheter på veien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97857.html

Previous:
Next:

felger