Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Slik klargjør aluminiumsfelger for en Car Show

Aluminium er den mykeste metall som brukes for å lage bil felger. På grunn av dette, felger aluminium kan bli pitted, misfarget og skadet fra daglig kjøring lettere enn andre felger. Forberede dem for en bil show tar noen timers arbeid med materialer fra din lokale bildeler butikken. Bilutstillingsrom dommerne forventer felger å være perfekt og fri for groper eller misfarging. Den beste måten å få perfekt aluminiumsfelger er å fjerne og på nytt en klarlakk funnet på dem. Du trenger:
600 sandpapir
Wax og fett remover
Mikrofiber håndkle
maskeringstape og papir
Klarlakk spraymaling
Bilvask såpe
Sponge
bomull håndklær
Aluminum hjulet polsk
Vis flere instruksjoner
Misfarget aluminiumsfelger
en

Sand aluminiumsfelger med 600 sandpapir. Dette fjerner overflaten av en klarlakk og blir kvitt noen groper eller misfarging på felgene. Sand inntil felgen ser kjedelig og glatt. Sørg for å få mellom og på sidene av noen eikene på felgen.
2

Tørk av kanten med voks og fett remover med en microfiber håndkle. Voks og fett remover blir kvitt eventuelle voks partikler fra gamle rengjøringsmidler og blir kvitt fett og olje fra fingrene dine. Den microfiberklut ikke etterlater lo på felgen, som kan sees under det tørkede klarlakk maling. Sted maskeringstape over luftventilen stammen slik at den ikke får tettet med maling. Hvis felgen er fortsatt montert på dekk, dekk til dekk med maskering papir og tape.
3

Spray 04:57 tynne lag med klarlakk maling på felgen, holder kan 6 til 8 inches fra overflaten. Bruk venstre til høyre slag i stedet for å flytte opp og ned. Sørg for å få mellom eikene også. Vent 10 minutter mellom hvert strøk og fire timer før du håndterer aluminiumsfelger.
Ny eller Clean aluminiumsfelger
4

Rengjør aluminium hjul slik at de er fri for smuss eller vei sot. Vanlig bilvask såpe, en myk svamp og vann kan brukes for dette. Tørk hjulene med et pusseskinn klut eller la dem lufttørke helt.
5

Påfør en liten mengde av aluminium hjul polish til en ren bomull håndkle og begynne å tørke den på hjulet ved hjelp av små sirkulære bevegelser. Gjør dette til hele hjulet er disig med polish og la den sitte i 2-5 minutter, eller per den polske produsentens instruksjoner.
6

Bruk en ren bomull håndkle til buff disen ut av hjulene. Bruk sirkelbevegelser igjen og buff hjulene for hånd for å få en lys glans.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97906.html

Previous:
Next:

felger