Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan sette nye dekk felger på en bil

Aftermarket hjul vil gi betraktelig bedre stil, håndtering, og resultatene av din bil, spesielt hvis de er utstyrt med høy ytelse dekk. Selv om denne prosessen kan virke skremmende for noen, er det ganske enkelt og kan utføres under en time. Før du endrer dine hjul, sørg for å parkere bilen på et flatt, fast underlag. Ujevne kuperte flater er farlig å arbeide på, og kan resultere i bilen falle av jekken og skadet deg eller skade på bilen. Du trenger
Bil jack
Lug mutter skiftenøkkel
Spacer
Vis flere instruksjoner
en

Løsne mutrene på et av hjulene ved hjelp av en slepe mutter skiftenøkkel. Ikke helt skru av og dra til mutrene på dette tidspunktet.
2

Plasser en jekk under vedkommende område av bilen. Hver bil leveres med en produsenter manual som beskriver det aktuelle området for en jack. Løft bilen ved hjelp av jekken før dekket er omtrent en tomme av bakken.
3

Skru hver av de slepe nøtter og fjerne dem fra hjulet. Være klar til å fange opp hjulet siden det vil falle av når den siste knasten mutteren er fjernet. Plasser hjulet ut til siden.
4

Plasser en spacer på ettermarkedet hjulet hvis det kommer med en. Avstandsstykker hjelpe linje ettermarkedet hjul opp til bilen og sikre en vibrasjon free ride. Avstandsstykker er plassert i midten av den siden som vender mot bilen.
5

Place ettermarkedet hjulet på bilen og sett slepe nøtter. Stram hver lug mutter ca 75 prosent og senke bilen til bakken. Når bilen er senket, skru til alle mutrene fast, men ikke tving dem siden det kan skade bilen og rattet.
6

Gjenta trinn en til fem for hver av de andre hjulene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97850.html

Previous:
Next:

felger