Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan fjerne og erstatte Hjul og dekk på en Corvette

The Corvette er en ikonisk amerikansk sportsbil som har vært i produksjon siden 1954. Den har hatt flere designendringer og har blitt gjort i konvertible og hardt toppform. Det har også kommet med et stort utvalg av forskjellige hjul størrelser og utførelser som varierer fra år til år. Fjerne og skifte hjul og dekk på en Corvette er veldig enkelt og krever et minimum av verktøy og kompetanse. Du trenger
Floor jack
Jack står
Lug skiftenøkkel eller rørtang sett og skralle
Nye felger og dekk
Vis flere instruksjoner
1

Fjern sentrum hjulkapsel hvis Corvette hjul har et senter hjulkapsel eller cap dekker hjulmuttere. For eksempel, Rally hjul på noen vintage Corvettes har en liten hjulkapsel. Bruk en skrutrekker til å lirke lokket av, plassere en klut mellom skrutrekkeren og hjulkapsel å unngå å skade den.
2

Løsne mutrene for hjulene på alle fire hjørner. Hev bilen med et gulv jack. Fjern lug nuts og trekk deretter hjul og dekk rett ut av navet.
3

Ha en butikk montere og balansere de nye dekkene på de nye hjulene. Dekk må installeres på Corvette hjul og balansert av en profesjonell butikk. Dekk skal aldri installeres på hjul av en amatør for å unngå risting og vibrerende fra uriktig balansering.
4

Place de nye felger og dekk på navet. Bytt til hjulmutrene og stram dem. Installer hub caps hvis Corvette er utstyrt med dem. Senk bilen tilbake på bakken. Fullfør stramme hjulene med en lug skiftenøkkel eller en socket til de anbefalte innstillingene for din modell og år av Corvette.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97846.html

Previous:
Next:

felger