Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan finne en Wheel Offset

Et hjul offset kan være null, negativ eller positiv. Null offset betyr at dekket monteres på hjul i sentrum, og hjulet er samme størrelse på både innsiden og utsiden delen. En negativ hjulet offset betyr at dekket monteres nærmere bremsene på baksiden av rattet for et dekk gjemt i hjulet godt. Positiv hjulet offset betyr at dekkene stikker utenfor hjulet brønner. Måle et hjul offset gjør det mulig å kjøpe de riktige dekkene til å passe på hjulet. Du trenger
Målestokk
Målebånd
tabell eller arbeidsbenk
Vis flere instruksjoner
en

Lay hjulet forsiden ned på et bord eller arbeidsbenk . Plasser en målestokk horisontalt på hjulet øverst inboard flens, med den tynne kanten av målestokk berøre hjulet. Toppen innenbords flens er der hjulet begynner å flate ut i sentrum.
2

Plasser tuppen av et målebånd på målestokk og måle opp til den ytterste delen av hjulet. Denne målingen er hjulet tilbaketasten. For eksempel, er en vanlig backspace fire inches.
3

Skyv tuppen av et målebånd under bunnen av hjulet. Strekk båndet opp og måle opp til toppen av hjulet for å oppnå hjulet bredde. Dividere dette tallet med to for å få hjulet midtlinjen. Hvis hjulet bredde er ti inches, dele det med to for å få en senterlinje av fem inches.
4

Trekk fra senterlinjen fra tilbaketasten for å få utlignet. I dette eksempel 4-5 = -1. Deretter forskyvningen er -1 tomme.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97935.html

Previous:
Next:

felger