Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan lage 22 tommers felger passer din bil

De fleste biler er utstyrt med 16 tommers til 18-tommers felger fra fabrikken. Noen store sedan eller luksus sportsbiler kommer med mulighet for 20-tommers felger. Putting 22-tommers felger på uten modifikasjoner vil føre til at bilen kropp å treffe dekkene ved kjøring over humper og kan føre til at forhjulene å gni på fendere når du gjør en sving. Mange biler utstyrt med mindre hjul kan være utstyrt med 22-tommers ettermarkedet felger, men det er noen skritt som må tas for å sikre at felgene vil passe og bilen kan fortsatt bli drevet. Du trenger
Felger
lav-profil dekk
Body hammer
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp 22-tommers felger med riktig bolt mønster å passe dine spesifikke bilmodell. Enhver forhandler eller butikk selger felger kan slå opp og fortelle deg nøyaktig bolt patter for bilen din og gi deg beskjed hvis felgene du ønsker er tilgjengelig i denne størrelsen. Ikke alle felger er tilgjengelige i hver bolt mønster.
2

Kjøp dekk som passer til 22-tommers felger, men pass på sideveggen av dekket er svært lav. Disse kalles lavprofildekk. Arealet av den siden av dekket er bare et par inches snarere enn gjennomsnittet fire eller fem-tommers sideveggene på fabrikken dekkene slik at de tar mindre plass, noe mer plass for den store felger til å passe på bilen.

3

Installer felger og dekk på bilen og se hvor mye plass som er mellom felgene og de indre fendere av bilen. Har noen vri rattet mens bilen er parkert slik at du kan se om dekkene traff kanten av fender.
4

Bruk en kropp hammer å rulle fendere hvis dekket er å gni dem. Dette betyr at du banke forsiktig på kantene av fendere før de er rullet under. Dette gir mer plass til hjulene til å passe og blir rullet under betyr at de fortsatt er glatt og ikke taggete eller grov og vil ikke punktere dekkene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97805.html

Previous:
Next:

felger