Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Bil Wheel Specs

Selv om mange mennesker endre sine bilens hjul bare for å forbedre måten bilen deres ser ut, kan nye hjul også ha en betydelig innvirkning på ytelsen. Flytte til et større hjul kan forbedre håndtering, som kan skifte til en lettere hjul. Velge hjul, er mer enn bare et spørsmål om utseende og størrelse, men. Du må også velge hjul konfigurert til å passe din bil. Størrelse

Selv om du vil høre mange mennesker refererer til hjulstørrelser som en enkel antall inches, består deres størrelse på mer enn dette nummeret. En 19-by-8-tommers hjul har en 19-tommers diameter. Den måler også 8 inches tykke fra innsiden til utsiden av hjulet, eller mer spesifikt, mellom de to flensene som støtter dekket.
Offset

hjulet offset måler avstanden mellom "flatene" på hjulet --- midtpunktet med bolthullene er plassert --- og dens kant. Et hjul med positiv forskyvning har ansiktet forskjøvet mot forsiden av hjulet, og en med negativ korreksjon har forskyves den mot baksiden. Et hjul med negativ offset kan stikke ut fra kroppen av bilen.
Bolt Pattern

Dette nummeret, også referert til som en "pitch circle diameter "eller" PCD "vises vanligvis som to tall atskilt med en X. For eksempel ville en bolt mønster av 5x120 referere til et hjul med fem skruehull --- et felles nummer på de fleste personbiler --- som gjør en sirkel med en 120 mm diameter målt mellom sentrene av skruehullene.
Senterboring

"Center bore" refererer til størrelsen på hullet i midten av hjulet inn som bilens montering hub vil passe. Mange ettermarkedet hjul bruke en standard, stort senter bar som huser en adapter brukes til å justere hjulets diameter til å passe en bestemt bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97894.html

Previous:
Next:

felger