Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan Substitute felger for en Triumph Spitfire

The Triumph Spitfire er en liten, firesylindret drevet konvertible som ble gjort i England. I dag, takket sin alder, faller Spitfire inn i kategorien av klassisk sportsbil. Som opprinnelig utstyrt Spitfire kom med svært små stålfelger med trim ringer. Det er mulig å installere forskjellige hjul på en av disse biler, men hjulene må være relativt liten siden den Spitfire seg selv er en meget liten bil. Generelt sett er det vanskelig å passe et hjul som er større enn 14x6-inches på denne modellen. Hjulet lug mønster av Spitfire er 4x95.2 mm og fabrikken offset er 22 mm. Du trenger
Floor jack
Jack står
hjulmutternøkkel
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

kjøpe hjulene. Det er flere selskaper som selger hjulene for Spitfire, inkludert Moss Motors (se Resources 1). eBay (se Resources 2) kan være et annet sted til kilden Spitfire hjul. Eller du kan google søke etter andre uavhengige selgere.
2

Har dekkene monteres av en profesjonell dekk butikk. Når du installerer nye dekk, bør de være montert og balansert av en dekkspesialist, siden dette tar spesialutstyr.
3

Løsne mutrene på de eksisterende hjul med en hjulmutternøkkel. Jekk opp Spitfire med et gulv jack og senk den ned en jack stå. Du kan enten erstatte det ene hjulet ett hjørne av gangen eller jekke opp bilen på alle fire hjørner og erstatte alle samtidig.
4

Finish fjerne slepe nøtter og hjulet. Sett hjulet til side. Tørk av navet overflaten der hjulet monteres med en fille. Skyv den nye hjul og dekk på navet og trekke til mutrene. Gjenta for de øvrige hjørner av bilen. Kjør hånden din bak rattet for å være sikker på at det ikke er å ta kontakt med brems eller suspensjon komponenter.
5

Senk Spitfire tilbake til bakken. Trekke til mutrene på hjulene til 38-49 fot-pounds av dreiemoment med en momentnøkkel. Kontroller dreiemoment på hjulmutrene etter at bilen har blitt kjørt 50 til 100 miles.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97776.html

Previous:
Next:

felger