Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvor å Endre Antall Wheel Lugs

Wheel kabelsko er muttere som holder et bilens hjul til navet. Den lug nuts tråd på hjul studs som er festet til navet, og kun et hjul med samme antall slepe mutter hull i det som det er hjulet studs på et bestemt kjøretøy vil passe. Men det finnes et par forskjellige måter å endre antall hjulmuttere som brukes, som igjen påvirker hva hjulet vil passe på bilen. En av disse metodene er å installere hjul adaptere. Du trenger
Floor jack
Jack står
hjulmutternøkkel
Momentnøkkel
Wheel adaptere
Vis flere instruksjoner
en

Loosen lug nuts på eksisterende hjulet. Jekke opp bilen med et gulv jack og senk den ned bukker. Fullfør fjerne slepe nøtter og trekk deretter hjul og dekk off av bilen på alle fire hjørner.
2

Rengjør hub overflaten der hjulet installeres med en fille slik at den er fri for smuss og rusk . Skyv hjulet adapter som du installerer på lug studs. Kortet vil ha tilsvarende hull i den. Du må bruke en adapter som har samme antall hull som er like langt fra hverandre som bilens slepe studs.
3

Installer og stram de medfølgende mutterne som fester hjulet adapteren til hub. Stram mutterne til moment som er angitt i instruksjonene som fulgte med adaptere. Bruk en momentnøkkel. Gjenta for de resterende hjørnene av bilen.
4

Skyv hjulet som du installerer på til adapteren. Tre på slepe nøtter og stram dem. Gjenta prosessen for de øvrige hjørner av kjøretøyet. Senk bilen til bakken. Trekk til hjulmutrene til produsentens anbefalte innstillinger med en momentnøkkel. Dette er vanligvis rundt 90 fot-pounds, men vil variere fra lag å gjøre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97777.html

Previous:
Next:

felger