Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan holde Navkopper blir stjålet

Senteret cap av bilens hjulkapselen må fjernes for å løsne mutrene som holder hjulet på plass. Navkapsler kan inneholde bilens merkenavn eller logo, og er vanligvis laget av en holdbar plast eller aluminium. Fordi de lett kan fjernes av en tyv, er de ofte stjålet og solgt på annenhåndsmarkedet. Det er vanskelig å hindre dem fra å bli stjålet, men du kan kjøpe og installere en cap låsesystem for å redusere risikoen. Du trenger
hjulmutternøkkel
Bil jack
Jack stå
Elektrisk drill
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Purchase et senter cap låsesystem. Disse systemene er solgt til mange ettermarkedet kjøretøy butikker og rim butikker. De er laget av slike merker som Caploc. De kan installeres på automotive butikker, eller du kan gjøre arbeidet selv.
2

Fjern midthetten fra det ene hjulet og løsne en lug mutter. Jack hjulet av bakken og sette en jack stå under bilens ramme. Skru av lug mutter fullt.
3

Bor et hull i midten cap med en borekrone som tilsvarer cap sitt materiale. Fest ringen som er funnet på enden av kabelen i hetten låsesystem over knasten mutteren. Stram lug mutteren tilbake på stud over ringen.
4

Sett skruen på den andre enden av kabelen inn i hullet du boret i hatten. Justere størrelsen på hullet som passer til skruen, hvis nødvendig. Trekk kabel for å sikre at den fungerer undervist mellom skruen og lug mutter.
5

Fjern støttebenet og senke bilen. Trekk til lug mutter du fjernet med spesifikasjonene i bilens brukerhåndbok og sette hetten på plass. Hold tasten som passer skruen festes til kabelen på en sikker plassering, for eksempel nøkkelknippet ditt. Fra nå av må du sette den inn i skruen og slippe kabelen før du kan fjerne navkapsler. Gjenta prosessen på de tre andre hjulene på kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97814.html

Previous:
Next:

felger