Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan løfte en bil som passer til Big Felger

En av de vanligste oppgraderinger for mange biler som er tilpasset av sine eiere er installasjon av større hjul og dekk, ofte mye større hjul og dekk. Installere en større hjul og dekk pakken er i utgangspunktet det samme som å installere en lager-sized hjulet. Imidlertid, hvis det nye hjulet er meget høy (for eksempel en 22-tommers eller større hjul), kan det være vanskelig å løfte kjøretøyet høy nok til å montere hjulet. Oppnå dette med en SUV jack som løfter bilen høyere enn en standard jack, med høyere bukker. Du trenger
SUV /lastebil gulv jack
Tall bukker
hjulmutternøkkel
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen på et flatt og jevnt underlag. Sett bilen i gir eller i parken hvis det er en automatisk, og satt i nødbremsen.
2

Løsne festeboltene på de eksisterende hjul med hjulmutternøkkel. Plasser puten på gulvet jack under passende jekkpunktet. Dette vil variere avhengig av merke og modell av kjøretøyet.
3

Løft bilen med jekken så høyt som jack går. Skyv støttebenet under bilen i det aktuelle området. Sakte senke gulvet jack, slik at bilen senker på støttebenet og er trygt og sikkert støttet.
4

Fjern lug nuts og deretter fjerne den eksisterende hjulet. Skyv den nye hjul og dekk på navet. Trekke til mutrene for hånd. Løft bilen med gulvet jack, trekker jack stå ut av veien og senk bilen til bakken.
5

Trekk til festeboltene til riktig innstilling med momentnøkkel. De fleste biler bruker en hale bolten dreiemoment på rundt 89 ft /lbs, men du bør sjekke bruksanvisningen for den aktuelle moment.
6

Gjenta trinnene over for de resterende hjørnene av bilen, fjerne og skifte hjul, ett om gangen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97768.html

Previous:
Next:

felger