Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan vet jeg om Dekk & Felger vil passe?

Før bruke penger på nye felger og dekk, er det nødvendig å sikre at de vil passe bilen som de skal installeres. Forstå nøkkelen hjul og dekk målingene vil oppnå riktig passform. Pitch Circle Diameter

rim tonehøyde sirkel diameter (PCD) verdi er diameteren på en tenkt sirkel tegnet med hjulet montering hull som en guide. Dette måles i millimeter (mm) og føres opp sammen med det antall festehull, f.eks 4x100, som betyr fire monteringshull med PCD på 100 mm.
Stuss Størrelse

Ved montering felger, er stuss den utstikkende stykke fra sentrum aksel der hjulet er montert. Stussen størrelse må passe til felgen, eller en adapter vil være nødvendig. Dette kan ta form av en aluminium ring plassert mellom felgen og stuss.
Diameter og dybde

Et hjul diameter og dybde brukes til å lage at hjulet passer i bilens hjulbrønn. Når up-sizing felger fra 14 inches til 16 inches, vil en lavere profil dekk har ofte behov for å bli brukt til å gi nok klaring for hjulet godt. Dekket må samsvare hjulets diameter og dybdeverdiene å passe skikkelig.
Wheel Offset

Wheel offset, målt i millimeter, er avstanden mellom kanten sentrale plan-og den plate på hvilken den er montert. Forskyvningen er uttrykt som et positivt eller negativt tall. Positive offset betyr at montering punkt er mot veien siden fra det sentrale plan. Negativ offset betyr felgen sentrale flyet er mot navet side fra festepunkt. Hvert unike bilmodell har en skikkelig hjul forskyvningsområde verdiområdet som absolutt må følges for å unngå suspensjon skade.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97788.html

Previous:
Next:

felger