Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan gi Alloy Car Felger Chrome Look

Lettmetallfelger blir brukt av mange bilprodusenter, men legeringen er ikke så blanke eller som iøynefallende som krom. Du kan få krom utseende uten å måtte få nye hjul eller betale for å få lettmetallfelger forkrommet. Det er spray maling laget spesielt for hjul i noen forskjellige nyanser av krom. Du kan få krom titt i din egen oppkjørsel, på bare én dag, med materialer fra en lokal auto deler butikken. Du trenger
Gray skrapemerker pad
maskeringstape og papir
Wax og fett remover
mikrofiberklut
Chrome wheel spray
Klarlakk spraymaling
Show Mer Instruksjoner
en

slipe overflaten av lettmetallfelger med grå skrapemerker pad for å lage en overflate for maling til å følge, den skrapemerker pad vil forlate overflaten ser kjedelig, men det vil endre seg når du er ferdig. Sand alle områder av hjulene som skal males.
2

Cover luftventilen stammen med maskeringstape for å hindre den fra å bli malt lukket. Sted maskeringstape og papir rundt ytterkantene av hjulene slik at dekkene ikke er dekket i maling.
3

Tørk hjulene med voks og fett remover og en mikrofiberklut. Dette fjerner alt fett fra fingeravtrykk eller gamle rengjøringsmidler, og skaper en ren overflate for maling. Den remover vil fordampe etter noen minutter, slik at du ikke trenger å vaske den av.
4

Spray hjulene med krom maling laget spesielt for hjul. Hold spray 10 inches fra overflaten av hjulene og flytte over hjulene til venstre og høyre, ikke rundt. La første strøk tørke i 15 minutter.
5

Spray totalt tre eller fire tynne strøk med maling på hjul, la hvert strøk tørke i 15 minutter. La siste strøk tørke i en time.
6

Legg to strøk med klarlakk maling til hvert hjul. Bruke de samme teknikker som spray med malingen. La det første strøk tørke i 15 minutter. La siste strøk tørr for en hel dag før du håndterer hjulene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97831.html

Previous:
Next:

felger