Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan passer jeg felger på en Pontiac Car?

Felger, som er slang for hjul, er noen av de viktigste aspektene ved en Pontiac. Felgene på bilen påvirker kjøreegenskaper og kjørekomfort. De har også en innvirkning på utseendet på bilen, og de riktige hjulene kan gjøre det ser langt bedre. Velge og installere et sett med felger er relativt enkelt, men det er noen retningslinjer som må følges for å unngå problemer med montering av de nye felger og dekk. Du trenger
Floor jack
Jack står
hjulmutternøkkel
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Sørg for at bolten mønsteret er korrigere. Gjennom årene har Pontiacs brukt en rekke fem lug bolt mønstre. Før du kjøper et nytt sett med hjul, finne ut bolt mønster. Hvis du ikke er sikker, måle avstanden fra den ene lug hullet til plass direkte mellom de to motsatte slepe hull. For eksempel, hvis avstanden er 100 mm, er den lug mønster 5x100.
2

Pass på at du bruker riktig offset. Forskyvningen av et hjul bestemmer hvor den indre og ytre leppe av hjulet er plassert i forhold til senteret av hjulet. Hvis du bruker et hjul med feil offset og hjulet stikker ut for langt fra sentrum, kan dekket gni på karosseriet. Likeledes, hvis hjulet sitter for nær chassis, kan hjulet og /eller dekk gni på suspensjon eller bremser.
3

Bruk riktig profil og bredde på dekk. Hvis du øker diameteren på hjulene på din Pontiac, må du redusere dekkets profil (høyden på dekkene skulder) for å holde den ytre diameteren på hjul og dekk pakke det samme. Dette vil forhindre problemer med speedometer lesing feil. Dekk forhandler kan hjelpe deg å sikre at du bruker de riktige dekkstørrelser.
4

Løsne mutrene på eksisterende felger med hjulmutternøkkel. Jekke opp bilen med et gulv jack og senke bilen på bukker. Fullfør fjerne slepe nøtter og hjulene. Sette hjulene ut av veien.
5

Skyv nye felger og dekk på navet. Installer slepe nøtter og stram dem med en hjulmutternøkkel. Gjenta for de resterende hjørnene av bilen. Senk Pontiac ut av jack stands. Trekke til mutrene med en momentnøkkel til de angitte innstillingene for ditt år og modell Pontiac. Dette vil trolig være rundt 90 ft /lbs.
6

Sørg for at de nye felger og dekk ikke subber på noen av suspensjon komponenter eller karosseri. Prøvekjøre bilen for å sørge for at dekkene ikke gni på karosseriet når du kjører, spesielt rundt hjørner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97798.html

Previous:
Next:

felger