Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

The Best felger for en Dodge Stealth

Selv om 1991 gjennom 1996 Dodge Stealth deler hver eneste en av sine mekaniske komponenter med Mitsubishi 3000GT, var det aldri teknisk sett en del av det legendariske Chrysler /Mitsubishi sammenslåing kjent som Diamond Star Motors ("DSM , "for kort). Mens litt på den tunge siden for en japansk grand touring bil, Stealth/3000GT raskt utviklet en rabiat fan base for både ytelsen og Avante-garde utseende. Enkei RZ-5
p Hvis du ikke har noe imot å kjøpe en støpt aluminium hjul og har et sett med store bremser å vise frem, så de fem snakket RZ-5 kan være noe for deg. Kommer på rundt $ 165 hver (per mars 2010), RZ-5 er en av de mer prute pris ytelse hjul der ute. På 26 pounds, er det ikke den letteste på markedet, men det kan sammenlignes med OZ Racing Superleggera III, som koster fem ganger så mye. Det er litt kvadrat-off for runden og flytende Stealth, men noen er sikker på å like den RZ-5 for sine all-business gode utseende.
OZ Racing Ultraleggera HLT
p Hvis du har 13-tommers bremseskiver og absolutt må rulle på et fett sett med dubs, så vil du kanskje å vurdere 23-kilos HLT. Mens $ 500 kan virke litt mye å betale for en cast hjul, er det vanskelig å argumentere med HLT flotte utseende og fett 1-tommers leppe. Sin 12 eikers er litt mindre tykk enn fem og seks snakket design, og ser bedre ut mot den voluminøse Stealth enn mer delikat 14 og 16 snakket felger.
OZ Racing Superleggera III

Når du trenger å ta steget opp til noe du kan kaste rundt banen med fullstendig tillit, så du trenger en god smidd rim. Smidde felger (de banket i form av en gigantisk hammer) er mye sterkere enn støpt felger (som er strømmet inn i en støpeform). Den Superleggera III er en 12 talte, 1-tommers leppe beist av et hjul kommer inn på $ 835. Mens kun tilgjengelig i lyse sølv sikrer Superleggera III tre stykke konstruksjon som du bare trenger å bytte ut sin ytre trommel bør en jettegryte skade felgen. Det er litt på den tunge siden for et rim i denne prisklassen (25.4 pounds), men det er verdt det for fred i sinnet.
BBS RE
p Hvis du har $ 855 å bruke og trenger et hjul laget av ren anti-gravitasjon, så er dette rim for Stealth din. Mens det mangler tre stykke design og en-tommers leppe av lignende priset Superleggera, det kommer i omtrent fem pounds lighter. At lav vekt betyr at du kan bruke mykere fjærer og støtdempere innstillinger for en bedre street ride og mer utvinnbar håndtering samtidig opprettholde den absolutte håndtering grensene for en hardere oppsett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97840.html

Previous:
Next:

felger