Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Sammenligning Hjul, felger og dekk

Hjulene (også kjent som felger) og dekk på bilen din er en viktig del av bilens ytelse og utseende . Hjul påvirke hvordan et kjøretøy ser ut, mens dekkene påvirke sin håndtering. Størrelse /Fit

Når man sammenligner hjul og dekk , ta sin størrelse i betraktning. Med mindre du er ute etter å oppgradere bilens ytelse og utseende, erstatte hjul eller dekk med sammenlignbare størrelser deler . Du kan oppgradere til større hjul og bredere dekk , bare at de passer på bilen din uten å gni mot karosseri , fjæring og bremser .
Styling

Bileiere ofte oppgradere sine hjul for å gjøre sine kjøretøy ser bedre ut. Når de bestemmer seg for et nytt sett med felger , vurdere styling av hjulet , om hjulet har en dyp tallerken og hva hvordan hjulet er ferdig.
Bruk /prissammenligning < br >

en annen faktor er den tiltenkte bruk av bilen. Hvis du har en sportsbil som skal brukes først og fremst i sommer, så høy ytelse dekk og et sett med fint utseende legeringer kan passe deg . På den andre side, hvis bilen er en sport utility vehicle ( SUV ) ofte drevet i vinter , bør de aktuelle hele sesongen eller vinterdekk brukes på et sett av utilitaristiske hjul. Høyere ytelse dekk er som regel dyrere enn vanlige dekk som er større hjul .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97799.html

Previous:
Next:

felger