Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan sette felger på en Cadillac

Installere ettermarkedet felger på Cadillac din er en av de raskeste måten å endre utseendet på bilen din . På de fleste Cadillac modeller trenger du hjulmutternøkkel spesifikke for din Cadillac -modellen for å fjerne aksjen hjulmutterne . Du trenger også å kjøpe riktig størrelse felger for din årsmodell . Installere felgene vil være den samme prosessen for hver Cadillac med mindre du har til å endre hjulet godt eller aksel for store felger . Du trenger
Cadillac hjulmutternøkkel
Bil jack
fire bukker
Vis flere instruksjoner
en

Løsne alle mutrene på alle fire hjul ved hjelp av en Cadillac hjulmutternøkkel . Løft den fremre høyre side av rammen med en jekk og senk den ned en jack stå.
2

Løft den fremre venstre side av rammen med en jekk og senk den ned en jack stå. Gjenta for den bakre enden. Hele bilen må være av bakken.
3

Fjern alle fire hjulene fra Cadillac og sett dem til side . Skyv felger, med nye dekk installert , bort på alle fire aksler .
4

Trekk til hjulmutterne på alle fire felger med skiftenøkkelen som fulgte med felgene . Senk Cadillac til bakken og helt stram felger .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97924.html

Previous:
Next:

felger