Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan gjenkjenne Fake Felger

Felger er en populær oppgradering for sjåfører som ønsker at deres bil å ha en prangende, high-end utseende. Med så mange typer felger og produsenter på markedet, kan det være vanskelig å skille mellom en høy kvalitet rim og en billig gjort replika. Replica felger kan du spare penger i begynnelsen, men med svakere støpt konstruksjon, de har en bedre sjanse til å sprekke eller bryte enn en felg som er laget av en forfalsket legering. Også, felger replika er ofte laget uten hensyn til sikkerhetsstandarder, som kan være farlig. Du trenger
Internett-tilgang
Bilder av ekte felger å sammenligne
tilgang til et sett med ekte felger
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk den rim for indikatorer på produsenten eller det landet de ble laget i. Søk etter merke stempel både på utsiden og innsiden, og for et stempel som viser hvor det ble gjort. Mange falske felger er produsert i Kina, mens ekte felger er produsert i Japan og Europa, avhengig av bilens de er ment for.
2

Sammenligne randen med bilder av ekte felger. Mange reproduksjoner er litt off på utseendet når sammenlignet med ekte felger.
3

sammenligne vekten av felgen til en som er absolutt en ekte rim. Replica felger vil ofte veier mye mer enn ekte felger. Cast felger er tyngre enn smidde felger, og mange replica produsenter vil bruke lavere grad metaller for å produsere sine felger til en lavere kostnad.
4

Rådfør deg med en online forum som diskuterer bil modifikasjoner og felger for å se om de kan hjelpe deg med å identifisere om felg som ekte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97912.html

Previous:
Next:

felger