Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hva er Wheel Låser?

Aluminiumsfelger er et flott tillegg til en bil. De forbedrer sitt utseende og ytelse, og kan også bidra til dens verdi og ønskeligheten. Mange lettmetallfelger er også ganske dyrt, noe som kan gjøre dem prime mål for tyver som stjeler deretter videreselge dem. For å minimere sjansene for sine hjul bli stjålet, mange bileiere installere hjulet låser som et forebyggende tiltak. Wheel Lock Beskrivelse
p Som navnet tilsier, bremsene er spesielle hjulmuttere som ikke kan fjernes uten en spesielt formet nøkkel som passer inn i slutten av lug mutter. Den ytre del av låsen er glatt i stedet for hexagonally-formet som en vanlig hjul knasten slik at den ikke kan fjernes med en dekk jern. Hjulet låser vanligvis kommer i et sett på fire og er vanligvis forkrommet.
Forhandlere

Hjul låser kan kjøpes på nesten alle auto deler butikk som selger hjul tilbehør, slik som hjulmuttere. De vil være i hjulet og dekket tilbehøret delen av butikken. Du kan også finne hjulet låser fra en rekke kilder på Internett.

Cost

Hjul låser er vanligvis ikke så dyrt, alt fra $ 25 til over $ 50 for de dyrere merkene.
Installasjon

å installere et hjul lås, fjerner du en av de eksisterende slepe nøtter på hjul med en hjulmutternøkkel. Det er ikke nødvendig å heve bilen for å fjerne en lug mutter og installere et hjul lås, men hvis du foretrekker å du kan. Når du har fjernet hjulet lug, installer hjulet låsen ved å tre den i hånd. Plasser hjulet lock-tasten i slutten av dekket jern (eller hva du brukte for å fjerne lug mutter) stram hjulet lås til produsentens anbefalte moment med en momentnøkkel. For å fjerne et hjul lås, sett nøkkelen inn i dekket jern og plasser nøkkelen inn hakket på enden av bremsene. Vri låsen mot klokken for å fjerne det.
Potensielle problemer

Selv om bremsene kan hindre at hjulene fra å bli stjålet, kan de også være problematisk. Eiere av biler med rattet låser forlegge ofte nøkkelen til låsen slik at hjulene ikke kan fjernes enkelt. Deretter fjerne hjulet lås kan ofte føre til en skadet hjulet siden låsen enten må maskinert ut eller noe banket inn i enden av det slik at låsen kan slås. Hjulet lock-tasten må også holdes i bilen i tilfelle bilen får et flatt dekk og hjulet må fjernes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97872.html

Previous:
Next:

felger