Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan lage din egen Felger

En felgen er den runde metall stykke på som den indre kanten av dekk mounts. I dag, felger på biler er ikke bare brukes for funksjonalitet, men også for utseende. Materialet og størrelsen på felgen, kan påvirke ytelsen til bilen, så custom felger er ofte brukt for racing. Felger kommer i en rekke materialer slik som legering, stål, sølv og krom, samt en rekke forskjellige størrelser. Designe din egen felger kan gi bilen din et unikt utseende. Du trenger:
Wheel eller felger skaperen eller distributør
Bilder
Vis flere instruksjoner
en

Finn en pålitelig forhandler for bil felger eller et selskap som skaper sin egen. Ofte kan du få denne informasjonen fra forhandleren du kjøpte bilen fra.
2

Ta et bilde eller tegning av den type felger du ønsker. Bilen rim ekspert vil fortelle deg hva som fungerer best med bilens dekk så langt som størrelsen går. Større biler og dekk kan kreve en større rim. Rim størrelser varierer fra 17 inches i diameter til 24 inches. Hvis du er innstilt på en bestemt størrelse på felgen som ikke passer med bilen din, kan du gjøre endringer på bilen din, men vil dette medføre en stor ekstra kostnad
3

. Diskuter hva slags materiale du ønsker for dine felger. Det finnes en rekke muligheter når det gjelder den type av metall som brukes for felg. Aluminiumsfelger er det vanligste, og du kan selv sette en finish på dem. Gull og ulike fargede utførelser er tilgjengelige på Aluminiumsfelger også. Sølv og krom felger er høyere-end alternativer for biler, som du kan polere eller avslutte å skape ønsket utseende.
4

Velg hvor mange eiker du vil ha på felgen. Eiker på en felg kan variere fra 5 til hundrevis avhengig av hvilken stil du ønsker.
5

Select spinner felger eller stasjonær felger. Spinning felger vil spinne når bilen er i bevegelse, og vil fortsette å spinne for en periode når du har stoppet. Disse brukes ofte i biler for show.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97765.html

Previous:
Next:

felger