Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hva gjør Backspace Mean henvisning til felger?

Rim backspacing er viktig faktor i å bestemme riktig felg for dine behov. Rim, eller hjulet, vil backspacing bestemme det generelle utseendet på bilens hjul og dekk combo. Shallow backspacing vil flytte dekket utover fra hjulet godt mens dyp backspacing vil flytte hjulet innover. Backspacing spiller også en viktig rolle i å bestemme effektiviteten av brems komponenter i racing programmer. Måling

Wheel backspacing er avstanden fra navet festeflaten til inboard flensen. For å måle denne avstanden, start ved å plassere rattet med ansiktet ned og legge en rett kant over innenbords flensen. Bruk et målebånd for å måle avstanden fra midten av den rette kanten til navet festeflaten. Dette er hjulets backspacing.
Bruk

Backspacing er en viktig faktor å huske på når du velger hjul for et kjøretøy. Den backspacing vil avgjøre hvor langt fra det indre hjulet godt felg og dekk vil sitte. Hvis backspacing ikke måles riktig og galt felgen er valgt, kan det oppstå skader på felgen, dekk, og /eller hjulbrønn.
Brake Effectiveness
< p> Wheel backspacing påvirker mengden luft som når komponentene til bremsen ligger innenfor hjulet i diameter. Hvis en hjulet har en dyp backspacing måling, mindre luft strømmer forbi bremseklosser og rotorer, forårsaker ekstra varmeutvikling. Det er to måter å løse dette problemet, nedgang backspacing via hjul avstandsstykker eller annen hjulet valg, eller installasjon av Ram Air brake kjøling tunneler. Kjøling tunneler er sjelden nødvendig på vanlige personbiler, og er mer vanlig på avanserte racerbiler, men effektiviteten av disse systemene gjør dem til et ideelt alternativ hvis overdreven brems varme er et problem.
Common Measurements

De fleste sedan hjul har en backspacing måling mellom tre og fem inches, mens mange off-road kjøretøyer har en måling mellom fem og seks inches. Noen hjul ment for drag racing programmer har mer enn syv inches av backspacing, dette er imidlertid den øvre grensen på backspacing målinger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97782.html

Previous:
Next:

felger