Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan Retorque Replica Wheels

Felger ha en stor innvirkning på bilens utseende, og kan også øke verdien på bilen de er installert på. Original Equipment Manufacturer (OEM) legeringer og high end ettermarkedet legeringer er også svært kostbart. Dette har ført til et stort marked for replica felger som er billigere enn de virkelige hjul som de ligner. Mens replica felger er generelt ikke samme kvalitet som originale hjul, de er helt brukbare. Hvis replica felger er fjernet og må installeres på nytt og slepe nøtter etterstrammes, er prosedyren den samme som den er for originale hjul. Du trenger
Floor jack
Jack står
hjulmutternøkkel
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Skyv hjulet på navet . De fleste biler bruker slepe studs å støtte hjulene, men noen gjør (visse BMWs osv.) bruker festeboltene som går gjennom hjulet og deretter tråden i navet.
2

Tråd slepe muttere på hjulet studs. Stram dem for hånd med hjulmutternøkkel. Skyv jekken under bilen og deretter heve bilen ut av støttebenet slik at støttebenet kan trekkes ut fra under bilen.
3

Senk bilen til bakken når støttebenet er flyttet ut av veien. Plasser passende størrelse kontakten på enden av momentnøkkel.
4

Sett momentnøkkelen på hale bolten og vri nøkkelen med klokken til riktig avlesning er nådd på momentnøkkel. Mest hjulmuttere er strammes til rundt 90 fot-pounds. Rådfør deg med en eiers manuell eller workshop manual for din spesifikke merke og modell hvis du er usikker på hva moment på hjulene skal være. Stram de resterende slepe nøtter i en stjerne-formet mønster.
5

Monter de resterende hjulene og trekk de resterende hjulmutrene til riktig innstilling. Etter at bilen har blitt kjørt ca 100 miles, kontrollerer de dreiemomenttrinn av hjulene for å sikre at de fortsatt er på den riktige innstillingen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97835.html

Previous:
Next:

felger