Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Slik tilpasser et 2002 Toyota Camry med 18 tommers Chrome Felger

Tilpasse 2002 Toyota Camry med 18-tommers krom felger er en enkel og grei oppgave. Mens erstatte felger kan gjøres av en enkelt person, er det ofte enklere med hjelp av en venn eller et familiemedlem. Større ettermarkedet felger er ofte tung, spesielt når de er kledd i krom. De har også tendens til å være omfangsrike og vanskelig å manøvrere. Aldri installere felger som er bøyd eller feil størrelse til bilen din. Feil størrelse og bøyd felger kan skade Camry og forårsake problemer i styringsgruppen. Du trenger
18-tommers krom felger
Bil jack
Lug mutter skiftenøkkel
Wheel avstandsstykker
Vis flere instruksjoner
en

Park din Toyota Camry på et flatt underlag.
2

Løsne mutrene på et av hjulene med en lug mutter skiftenøkkel. Finn jack punkt under bilen. Dette området vil være omtrent en fot fra kanten av hjulet godt mot midten av bilen. Jekken punkt er formet for å romme toppen av jekken. Plasser bilen jekken under dette punktet, og sakte løfte opp bilen med jekken før dekket er noen få inches av bakken. Fjern lug nuts og dra hjulet av bilen.
3

Place et hjul spacer på midten av innsiden av ettermarkedet rim. Et hjul spacer er en liten, rund plate vanligvis laget av plast eller metall som sikrer en tettsittende passform mellom rattet og bilen. Plasser rattet på bilen og erstatte slepe nøtter med lug mutter fastnøkkel, skru dem til om lag 75 prosent av veien.
4

Senk bilen til bakken med bilen jack. Når bilen er på bakken, trekke til mutrene fast. Gjenta trinn 2 og 3 for resten av hjulene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97866.html

Previous:
Next:

felger