Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan er Felger laget?

Felger er de samme som hjulene på en bil, selv om begrepet vanligvis betegner ettermarkedet og dekorative hjul. Felger kan legge mye til bilens utseende, men ikke alle er klar over hvordan de er laget. Smir

Et stort stykke aluminium legering, som kalles en billet, er brakt gjennom en ovn for å være varm forfalsket. Det er oppvarmet og stemplet i form av et høyt press maskin.
Spinning

Felgen blir deretter plassert på en roterende maskin. Denne maskinen ligner på en dreiebenk og kutter kanten ned til spesifiserte størrelser.
Heat Treatment

Felgene blir deretter raskt varmes opp ved høye temperaturer, tatt tilbake ut av ovnen, og dyppet i flytende nedkjølt. Denne prosessen er lik som gjøres av smeder å dempe og styrke stål, gjør det felgen sterkere og mer holdbare.
Age Herding

Felgene som varmes sakte , i en lengre tidsperiode til ytterligere herde metallet. Etterpå blir de inspisert for styrke og for å sikre at ingen sprekker har utviklet i løpet av produksjonsprosessen.
Endelig Cutting

Felgene er kuttet ned til eksakt størrelse og bolt hull er boret av en datastyrt kniv.
Etterbehandling

Sandblåsing er en prosess der en strøm av svært små glass eller metall materialet er skutt i høy hastighet mot felgen. Dette har effekten av å glatte og rense overflaten. På det siste trinnet, felgene er sprayet med farge eller et beskyttende belegg før de er pakket og sendt til distributører.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97818.html

Previous:
Next:

felger