Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Slik installerer Bigger felger på en Toyota Corolla

The Toyota Corolla er en velkjent japansk bil som selger i stort antall i USA En vanlig oppgradering gjort til corollas av sine eiere er installasjon av større hjul og dekk. Dette kan ha flere fordeler, blant annet et bedre utseende, oppgradert ytelse fra bredere dekk og enda en økning i verdi. Skifte en Corolla lager hjul med større hjul er grei. Når du har nye hjul du kan enten ha en butikk installere dem på bilen eller installere dem selv. Du trenger
Floor jack
Jack står
hjulmutternøkkel
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

avgjøre hva lug mønster av din Corolla, som vil variere avhengig av året. Tidligere corollas brukt en 4x100 mm lug mønster mens senere versjoner brukt en 5x100 mm lug mønster.
2

Bestem hva hjulstørrelse du ønsker å oppgradere til. Det er relativt enkelt å installere hjul som er større i diameter, men samme bredde eller litt bredere enn aksjen hjulene siden alt du trenger å gjøre er å installere lavere profil dekk. Imidlertid kan installere et betydelig høyere hjul forårsake interferens mellom hjulene og bilen. Det er tryggere å gå med et hjul som er bare litt større, sier av en eller to inches.
3

Kjøp hjul og dekk. Siden du kommer til å erstatte hjulene med større hjul, vil du også trenger å kjøpe nye dekk også. Du kan kjøpe hjul og dekk pakker fra nettbaserte forhandlere som Tire Rack (se Resources) som kan selge deg en komplett pakke som er klar til å bolte på. Du kan også gå til en lokal butikk som Discount Tires eller Sears eller en auto deler butikken for å se et utvalg av felger i person. Bare husk at du også vil være å kjøpe dekk og det er lettere å gjøre dette på samme sted du kjøper hjul.
4

Løsne mutrene for eksisterende hjul. Jekk opp Corolla med et gulv jack og senk den ned bukker. Du kan enten endre hvert hjul, ett om gangen ved å jekke bilen opp og deretter senke den tilbake til bakken, eller du kan løfte bilen på alle fire hjørner. Fullfør fjerne slepe nøtter og hjulet (eller hjul).
5

Skyv det nye hjulet på navet. Tråden i slepe nøtter og stram dem med hjulmutternøkkel. Gjenta prosessen for de øvrige hjørner av bilen. Når alle hjulene er montert, senke bilen tilbake til bakken. Trekke til mutrene med en momentnøkkel til 76 lb /ft. Kontroller den lug mutter dreiemoment etter at Corolla har vært drevet i ca 100 miles.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97773.html

Previous:
Next:

felger