Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan erstatte eldre Lettmetallfelger

Lettmetallfelger, eller hjul, har blitt mye mer vanlig på biler og lastebiler i de siste tiårene. Det virker som de fleste hver bil har en fancy sett med prangende lettmetallfelger. På grunn av sin nærhet til veien - hvor de er utsatt for steiner, fuktighet, fortauskanter og andre fallgruver som er ikke bra for et hjul avslutningen - legeringer kan begynne å se gamle etter en stund. Lettmetallfelger er også påvirket av trender, så kanskje hjulene ser litt utdatert. Uansett årsak, er det lett å erstatte de gamle legeringer på bilen din med et sett av nye. Du trenger
Floor jack
Jack står
hjulmutternøkkel
Momentnøkkel
New legeringer
Vis flere instruksjoner
en

Finn ut lug mønster på hjulene. Det er flere kriterier for måling av et hjul. Den knasten mønsteret er det antall tapper som holder hjulet til bilen. Tell antall hjulmuttere som holder hjulet på og måle avstanden mellom de mutrene som er lengst fra hverandre. Et eksempel kan være 4x100 mm, noe som betyr at det er fire festeboltene 100-mm på tvers av hverandre.
2

Bestem hva forskyvningen av hjulet ditt er. Dette er avstanden mellom festeflaten av hjulet hvor den får kontakt med navet og midten av hjulet. Dette påvirker der hjulet og dekket sitter i forhold til kjøretøyet. Feil offset kan forårsake interferens mellom hjulet og kjøretøy brems eller suspensjon komponenter eller karosseri.
3

Kjøp din erstatning legeringer. Det er mange selskaper som gjør legeringer, så det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til et nytt sett med hjul. Du kan handle på nettet eller på en lokal dekk og hjul butikk, der du kan se hjulet valg i person.
4

Har et dekk butikk installere dekk på de nye hjulene med mindre du er gjenbruk dine gamle dekk . Hvis hjulene på at du skal bytte er virkelig gamle, er det sannsynligvis en god ide å bruke nye dekk. Plus, hvis du installerer større hjul, trenger du større dekk.
5

Løsne mutrene for eksisterende hjul. Jekke opp bilen med et gulv jack og støtte den på bukker i alle fire hjørner. Fullfør fjerne hjulene og sette dem ut av veien.
6

Skyv den nye hjul og dekk på navet i hvert hjørne av bilen. Sjekk for å se at det ikke er interferens mellom rattet og bilen. Tråden i lug nuts. Senk bilen til bakken. Trekk til hjulmutrene til produsentens spesifikasjoner med en momentnøkkel. Dette er vanligvis rundt 90 ft /lbs.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97774.html

Previous:
Next:

felger