Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hva Felger Monter en 1982 Mazda RX-7?

Felgene, eller hjul, på en bil er metall base av hjulet. Dekket er gummi rundt felgene. Felger er et populært ettermarkedet oppgradering for Mazda RX-7s. Mest felg er laget av enten rustfritt stål eller aluminium, med noen av aluminiumet dekk belagt i krom til en annen overflate. Den chroming prosessen er dyrt, så det vil drive opp prisen på et nytt sett med felger. Felger til en 1982 Mazda RX-7 kommer i størrelser fra 15 til 17 inches. De mindre hjul åpninger på RX-7 ikke tillate større hjul som skal plasseres på bilen. KMC XD XD222

KMC XD maskinerte felger er kun tilgjengelig i sølv farge, og ansiktet til felgen er tydelig, med full ansiktsmaske. Det har ikke tradisjonelle eiker som de fleste felger, så det er bare en rekke formet hull i ansiktet, snarere enn større områder av åpen plass. Felgene er tilgjengelig i 15 -, 16 - og 17-tommers størrelse, med fem-og seks-hulls bolt mønstre tilgjengelig standard, selv om tilpassede bolt mønstre kan bestilles
Boyd Coddington Sultan OSF <. br>

tydelig ansikt på Boyd Coddington Sultan OSF rim gir en fem-eikers front med en lignende stil til en motor propell. Felgene bare kommer i 15 - og 17-tommers størrelse, og standard bolt hull mønster er på fem bolter, selv om det er mulighet for egendefinerte mønstre. Sultans er smidd i aluminium og laget lys, som kutter ned på slitasje på dekket og forbedrer drivstoffeffektiviteten i bilen.
Speedy Sirocco

Speedys Sirocco felger kommer i en vanlig, maskinert sølv farge og i krom, med krom dyrere av de to. Den krom versjonen kommer kun i 17 - og 18-tommers stiler, mens den vanlige versjonen kommer i størrelser fra 14 til 18 inches. Begge har fire-og fem-hulls bolt mønstre tilgjengelig standard, med tilpassede bolt mønstre også tilgjengelig. De Siroccos har fem eiker, med mye åpen plass i ansiktet.
American Racing Vintage Salt Flat Special

American Racing Vintage sin Salt Flat felger kommer i to utførelser : polert og rødgods. Størrelsen varierer fra 15 til 17 inches i diameter, selv om det finnes flere bredder for hver størrelse. Jo bredere bredde av dekket gir større stabilitet på grunn av det økte overflateareal i kontakt med bakken. Dekkene er kun tilgjengelig i tilpassede hull bolt mønstre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97931.html

Previous:
Next:

felger