Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan Paint aluminiumsfelger Svart

Maleri aluminiumsfelger resulterer i en ny jakt hjulet uten bekostning av pulverlakk eller eloksering. Bremse støv, smuss eller avfall til venstre på hjulet vil forstyrre måten malingen fester seg til aluminium-hjulet. Tar tid å rengjøre og forberede hjulet vil sikre at malingen ikke skrelle. Du trenger
Aluminum renere
Dry filler
Stiff børste
Rent vann
200-sandpapir
maskeringstape
Kan av sandable primer
Kan av svart spraymaling
Vis flere instruksjoner
en

Bruk aluminium renere til overflaten av hjulet med en tørr fille. La renere å forbli på rattet i 15 til 20 minutter. Dypp en stiv børste i rent vann. Skrubb hjulet med våt pensel. Skyll hjulet med rent vann. Tillate hjulet til helt tørt.
2

Sand hjulet med 200-sandpapir. Tørk pusset hjulet med en tørr fille.
3

Påfør maskeringstape til alle områder av hjulet som ikke vil motta svart maling. Hvis det er et dekk festet til hjulet, dekker den med maskeringstape.
4

Rist sandable primer. Hold tuppen av CAN seks inches fra overflaten av hjulet. Spray et jevnt lag med primer til overflaten av hjulet. La primeren tørke.
5

Sand kan av primer med 200-sandpapir. Rengjør slipestøv fra hjulet med en tørr fille.
6

Rist boks med svart spraymaling. Hold tuppen av kan 8 til 12 inches fra overflaten av hjulet. Coat hjulet med svart spraymaling. La malingen tørke i 45 til 60 minutter. Påfør flere strøk med maling før du har ønsket sort finish.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97882.html

Previous:
Next:

felger