Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Dodge Dakota Safety Tilbakekalling

Produserer høykvalitets biler har vært Dodge hovedfokus helt siden sin stiftelse nesten et århundre siden. På slutten av 80-tallet Dodge introduserte Dakota lastebil til sine forbrukere. Dakota er ansett å være en kompakt pickup lastebil, mindre enn sin kollega, Dodge Ram. Når det gjelder ytelse, kan den håndtere mange av de tunge jobbene og fortsatt beholde komfort, luksus og lavere pris som en kompakt lastebil tilbyr. Dakotas er ikke perfekt men, det siste tiåret Dodge har vært utstede minnes å sikre deres sikkerhet. Powertrain

I 2001 en tilbakekalling ble startet på 2001-2002 4x4 modeller av Dakota fordi elektrisk giring overføre saken noen ganger feil forårsaker bilen å rulle bort plutselig hvis parkeringsbremsen ikke er brukt. Potensielle enheter berørt av dette nådde 85400. I 2007 annet tilbakekalling ble initiert på grunn av Dakotas tenning og park Shift Interlock System, som noen ganger blir ubrukelig slik at girspaken må flyttes selv om det er ingen nøkkel. Dette problemet kan føre til at bilen til å rulle bort selv om det er i "parkere" posisjon. Om 576 418 enheter ble potensielt berørt av denne tilbakekallingen.
Suspension

2000-2003 Dodge SUVer og lastebiler inkludert Dakota ble diagnostisert med en farlig suspensjon problem i 2004. Den forstillingen øvre kuleledd hadde en høy sjanse for å bryte og iført seg raskt på grunn av eksponering for fukt. Når dette skjedde, kunne kuleleddene skille forårsaker føreren mister kontrollen over kjøretøyet. Potensielle berørt biler av denne saken nådde 592 707 enheter.

Kjørebremser

tøy pause problemene er potensielt dødelig for sjåførene. I februar 2006 Dodge utstedt en 2006 Dakota husker potensielt påvirke 39 274 enheter. Pickup biler som var utstyrt med fire hjul ABS bremsesystem hadde en mulig feil i ABS elektroniske styreenheten. Feilen kan føre til ubalanse i front og bak bremser og tidlig låsing av bakbremsene. . Når dette skjer, kan kontrollere kjøretøyet være vanskelig og kan føre til en plutselig krasj
Elektrisk System

I oktober 2003 ble en tilbakekalling gjort på 2001 - 2003 Dodge Dakota modeller med manuell girkasse. Hodelykten og dash ledningsnettet hadde blitt notert til å gnage når clutchpedalen ble brukt, forårsaker frontlykter, vindusviskere, blinklys, horn, og lysanlegg til funksjonsfeil. Med alle elementer berørt, hadde en driver ingen måte å signalisere eller varsle andre sjåfører på veien, og kan også miste synlighet i løpet av natten. Om 50 082 enheter ble potensielt berørt av dette problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141678.html

Previous:
Next:

Trucks