Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik Lavere en S-10

Introdusert i 1982 som Chevrolet tillegg til sporten pickup markedet, S10 konkurrerte om markedsandeler med små japanske pickup lastebiler fra Datsun og Mazda. Senking av Chevrolet S10 endrer utseendet til kjøretøyet, spesielt når ryggen senkes, planering det med den foran lastebilen. Extreme S10 senking er mulig og gir bilen en slank, lav-rider utseende. Som forhjulsoppheng senking krever endring kontroll armer, spindler og fjærer ved å demontere forstillingen, er det en jobb best overlatt til fagfolk. Men å senke bakenden av Chevrolet S10 er en relativt enkel prosess som krever bare grunnleggende verktøy og minimal arbeidskraft. Du trenger
bakre fjæring senke block kit
Bil jack
Two bil bukker
Wheel Block
Stikknøkkel
Socket satt
Wrench sett

Vis flere instruksjoner
en

Place et hjul blokk foran ett forhjul. Jack S10 opp på et solid punkt, slik som bak-ende enhet som ligger på den aksel, midt mellom bakhjulene. Når S10 er jekket opp tilstrekkelig å spinne bakhjulene, plasser en jack stå på hver side av bilen, så nær hjulene som mulig og senk bilen på tribunen. Fjern jack.
2

Gå under bladfjærer av ett bakhjul og med en pipenøkkel og riktig størrelse socket, unbolt U-boltene som holder akslingen på plass over bladfjærer.
3

Plasser senke blokken mellom aksel og blad våren. Senking blokk har en pin på toppen, som setter inn i hullet på akselen.
4

Bytt tho gamle U-bolt med de nye fra settet. De nye U-bolter er lengre, slik at den S10 til sitt lengre når kjøretøyet tilbake på hjulene. Pass på å stramme U-bolter tett uten over å øve. Dette kan feste boltene.
5

Gjenta prosessen på den andre bakhjulet. Når begge hjul er fullført, jack bilen opp igjen, ta ut bukker og senk S10 tilbake på bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144594.html

Previous:
Next:

Trucks