Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik sikkerhetskopierer en Freight Truck

Frakt lastebiler, også kalt last lastebiler, bruke en boks lasterommet bak førerhuset på kjøretøyet. Disse store kjøretøy krever ekstra oppmerksomhet og bevissthet når du kjører på grunn av størrelsen og blinde flekker i bak-og side vise speil. Sikkerhetskopiere disse riggene lindrer trygt uønskede kollisjoner med andre kjøretøy eller hindringer. Det er viktig lastebilen har store sider, sidespeil for støtte prosessen. Instruksjoner
en

Juster sider, sidespeil til det maksimale vinkelen mulig til baksiden av lastebilen. Skifte lastebilen i revers. Dette utløser automatisk back-up signal - et høyt og konstant pipelyd - annonserer at lastebilen står i revers og skal sikkerhetskopiere. Tute i hornet en gang før du slipper opp bremsepedalen og deretter sakte trykker på gasspedalen.
2

Drei rattet sakte i den retningen du ønsker reversert lastebil å gå. Finn lasterampen eller punktet der du ønsker å ha dørene ansiktet. Gjør mikro justeringer og fjær bremsene som du lede frakten lastebil til det gitte punktet. Ikke gå for fort eller å bremse for hardt. Bank lett på bremsen for å holde farten i et trygt område.
3

Velg et punkt langs siden av lastebilen hvor du vil stoppe lastebilen og dirigere lasterommet til poenget. For eksempel, som du direkte dørene til bagasjerommet, du må også tenke på avstanden til målet. Finn et sted langs siden av veien du føler er en tilstrekkelig poeng å stoppe. Som du bringe baksiden av lastebilen til dette punktet, fjær bremsene og bringe bilen til en fullstendig stopp.
4

Sett på parkeringsbremsen og legg lastebil i nøytral.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144208.html

Previous:
Next:

Trucks