Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan kan jeg få min Dodge Truck raskere?

Det er noen enkle og raske endringer du kan gjøre til din Dodge lastebil for å gjøre det raskere. Disse trinnene øker motorens effektivitet og hestekrefter. De varierer fra enkel og økonomisk forbedring av de mer kostbare og kompliserte. Enten du kjører en Dodge lastebil med en diesel-eller bensinmotor, vil disse trinnene gjøre det raskere. Du trenger
databrikke
Innsugingsanlegg
Eksossystem
Engine gjenoppbygge
Vis flere instruksjoner
en

Sett datamaskinen eller databrikke i lastebilen. Hypertech og andre gjør databrikker som endrer drivstoff kartet for kjøretøyet. Mange av disse brikkene endre kartet avhengig av hvordan bilen kjøres, slik at en annen fordel kan økes drivstoff kjørelengde også.
2

Endre eller erstatte inntaket system. Økende inntak luft volum og strøm er en av de raskeste og minst kostbare måter å forbedre hestekrefter. Bytt din lager filter med en høy flyt filter som de laget av K & N eller en komplett kald luft inntak.
3

erstatte eller endre din eksosanlegg. Når inntaket er åpen, kan du bare få så mye hestekrefter uten å la systemet puste i den andre enden også. Bytt lyddempere og katalysatorer med høy flyt ettermarkedet deler, eller la en eksos butikk bygge deg en komplett tilpasset system med økt rørdimensjon. Bytt lager eksos manifolder med overskrifter også. De er lettere og er utformet for å forbedre motorytelsen.
4

Endre selve motoren. Dette kan starte med ting så enkelt som å erstatte kamaksler og justere timingen til komplette ombygginger og tillegg av turboer eller kompressorer. Dette er selvsagt den mest omfattende skritt, men det er også her de høyeste og mest konkrete gevinster til hestekrefter og fart kan bli funnet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142852.html

Previous:
Next:

Trucks