Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik feilsøker en Detroit Diesel Series 60

The Detroit Diesel Series 60 var en av de mest solgte på motorveien motorer fra slutten av 1980 til slutten av 1990. Den 60-serien, en elektronisk drevet motor, kom i 11 -, 12,7-og 14-liters forskyvninger. Opprinnelig tilbudt av de fleste lastebil produsenter, er et Series 60 nå kun tilgjengelig for bruk i Freightliner og Western Star lastebiler som i 2011. Detroit Diesel har avviklet produksjonen av Series 60 siden 2010. Du trenger:
Detroit Diesel DDDL programvare
mekaniker verktøy
Shop håndklær
Vis flere instruksjoner
en

Åpne luften renere boliger, og fjern luftfilter. En visuell kontroll av filteret for å avgjøre om det har blitt tilstoppet og krever erstatning.
2

Plugg inn i lastebilens OBD-kontakt, vanligvis plassert under dashbordet på førersiden, bruker den versjonen av DDDL programvare kompatibel med modellen Series 60 som du arbeider. Les både den inaktive og aktive koder som vises. Feilsøke koder etter behov.
3

Inspiser eksosanlegget for lekkasjer mens motoren er i gang. Bruk en klut til å tørke vekk skitt på eksosmanifolden der den møter topplokk. En lekkasje her kan indikere et tap av makt, som eksos ikke drar motoren skikkelig gjennom eksosanlegget.
4

Inspiser kjølesystemet for lekkasjer, inkludert vannpumpe og kjølevæske slanger. Kontroller alle klemmer på slangene er tette. Hvis du ikke oppdage eventuelle lekkasjer, inspisere motorolje for å avgjøre om kjølevæsken er til stede.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143984.html

Previous:
Next:

Trucks