Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Paint Truck Wheels

Maleri hjulene selv kan spare deg for en betydelig sum penger kontra å ha en profesjonell pulver frakk dem. Det er også en god måte for å forbedre utseendet og øke verdien av kjøretøyet. For å gjøre denne jobben selv, ta deg god tid og være ekstremt tålmodig og forsiktig. Forberedelse er nøkkelen til en fin finish. Du trenger
Automobile jack
Soap
Vann
Clean filler
Degreaser
800 sandpapir
Paint tynnere
maskeringstape
Masking papir
2 bokser selv etsning metall spray primer
2 bokser spray metall maling
2 bokser spray hjulet klarlakk
Vis flere instruksjoner
en

Jack lastebilen opp og fjern dekk og hjul.
2

Rengjør hjulene godt med såpe og vann. Pass på å fjerne all smuss og skitt. Tørk hjulene med rene filler.
3

Spray hjulene med avfettingsmiddel. Tørk hjulene med rene filler.
4

Sand hjulene lett og jevnt med 800 sandpapir. Ikke sand ned til bart metall. Hensikten er å grov opp teksturen slik at malingen fester seg til overflaten.
5

Hell maling tynnere på en ren klut og tørk hjulene ned for å fjerne eventuelle rester eller sliping støv. Kontroller at hjulene er rene.
6

Lay maskering papir på bakken. Legge hjulene på maskering papir.
7

Tape hele veien rundt kanten med maskeringstape veldig nøye. Tape alt som du ikke ønsker malt. Sørg for at tapen er sikker. Tape maskering papir rundt gummi dekk.
8

Spray første strøk med primer på hjulene lett med en feiende bevegelse. Hold spray tolv inches fra rattet. La primet hjul tørr for tiden angitt på boks. Gjenta på den andre strøk med primer.
9

Ryst flasken med maling i minst ett minutt som anbefalt på boksen. Påfør første strøk med maling ved hjelp av lys, feiende bevegelser. Hold spray tolv inches fra rattet. La hjulene tørre for tiden angitt på boks. Gjenta for å anvende andre strøk. Gjenta for så mange strøk som du vil at hjulene skal ha. La malingen tørke for tiden som vises på kan.
10

Påfør et tynt lag av hjulet klarlakk med feiende bevegelser. La det tørke i den angitte tid på kan. Påfør et andre strøk.
11

Cure hjulene over natten før du installerer dem tilbake opp på lasteplanet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141260.html

Previous:
Next:

Trucks