Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer tre sider på en Pickup Bed

Utvide høyden på sengen sidene på lastebilen din tillater økt bagasjeplass og ekstra sikkerhet for de tingene du hale. Standard 2-av-2 trelast passer perfekt i staven lommene på de fleste senger, og er robust nok til å bruke som hjørnestolper for de tre sidene. Behandlet utvendig kryssfiner paneler er det sterkeste materialet for å lage de tre sidene. De er enkle å klippe og billig, og kan være malt eller beiset for å legge til en dekorativ touch. Du trenger
Behandlet 2-av-2 trelast
Sirkelsag
Målebånd
3/4-inch behandlet kryssfiner
Strøm sander
100 sandpapir
Framing kvadrat
trelim
C klemmer
en 1/4-tommers behandlet dekk skruer
maling eller beis valgfritt
Vis flere instruksjoner
en

Cut seks stykker av 2-av-2 trelast til høyden på de tre sidene du ønsker, pluss 12 tommer for å sette i seng rail lommer. Bruk en sirkelsag for å gjøre kutt.
2

Mål og kuttet en 3/4-inch tykk, behandlet, utvendig kryssfiner panel for hver side. Skjær panelene til høyden på dine to-for-to hjørnestolper, minus 12 inches, og lengden på sengen fra baksiden av førerhuset til baksiden hjørnet av sengen side. Bruk en sirkelsag med en fin tann kryssfiner blad.
3

Sand hjørnet innlegg og paneler med en kraft slipemaskin og 100 sandpapir. Lå ett panel ut på et par så hester. Mål inn fra hver ende av lastebilen sengen til hjørnet av nærmeste hjørne lommen. Gjør dette på forsiden og baksiden. Marker kryssfiner med de målene du nettopp tok for å justere hjørnet innlegg. Bruk en innramming firkant for å tegne en linje på tvers av kryssfiner til å markere posisjonen til hjørnet innlegget.
4

Påfør en streng trelim til en side av hvert hjørne innlegg, som starter 12 inches fra den ene enden . Juster innlegget på panelet, med linjen på hva som vil være utenfor kanten av innlegget. Plasser innlegget med 12 inches hengende på bunnen. Klem innlegget på plass med C-klemmer.
5

Vend panel over og kjøre en 1/4-tommers behandlet dekk skruer gjennom kryssfiner inn i de to-for-to innlegg, ett hvert 20. inches. Fjern klemmene. Gjenta oppsettingen med andre sidepanelet og passe innleggene inn i hjørnet lommer av lastebil seng.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141878.html

Previous:
Next:

Trucks