Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

1999 Toyota Tacoma Spesifikasjoner

The Toyota Tacoma er en kompakt lastebil først introdusert for 1995 årsmodell. Den Tacoma var japansk i at Toyota ble produsenten, men lastebilene ble utformet i USA og bygget i California. Det var ti versjoner av Tacoma tilbys for 1999 årsmodell. Tre av disse var firehjulsdrevne versjoner av bakhjulsdrift Tacoma trim stiler. Den opprinnelige produsentens veiledende pris varierte fra $ 12 698 for vanlig drosje bakhjulsdrift modell til $ 24688 for Xtracab Limited V-6 firehjulstrekk-versjonen. Motorer

1999 Toyota Tacoma ble tilbudt med tre mulige motorer. Motoren ble bestemt av den spesifikke modellen eller trim style.The minste av de tre motorene var en 2,4-liters firesylindret motor som leverte 142 hestekrefter. En 2,7-liters firesylindret motor vurdert til 150 hestekrefter kom standard på enkelte modeller. Den største motoren var en 3,4-liters V-6 som produserte 190 hestekrefter.
Transmisjoner

Det var to sendinger tilbys for 1999 Toyota Tundra. Avhengig av hvilken modell en kjøper var å kjøpe, ville én overføring være standard og den andre valgfrie. Unntak fra denne regelen var de tre PreRunner modeller. De kom standard med en fire-trinns automatisk overdrive girkasse med ingen andre alternativer. Noen trimmer også inkludert at overføring standard, mens andre tilbys det som et alternativ. Den andre stasjonen var en fem-trinns manuell overdrive versjon.
Fuel Economy

1999 Toyota Tacoma bakhjulsdrift modellene kom med en 15,1-gallon drivstofftanken. En 18-liters tank ble inkludert på de firehjulsdrevne versjonene. Avhengig av motor, girkasse og bakhjulsdrift eller firehjulstrekk konfigurasjoner, drivstofføkonomi varierte fra modell til modell. Bakhjulsdrift versjoner med 2,4-liters motor ble vurdert av EPA på 22 miles per gallon i byen og 27 mpg på motorveien med en manuell girkasse. De minst drivstoffeffektive modellene var de firehjulsdrevne versjoner med manuell girkasse. Dette fikk 17 mpg byen og 19 mpg highway.
Størrelse

Størrelsen på 1999 Toyota Tacoma varierte avhengig av trim stil. Den korteste målt 183,80 inches i lengde og hadde en 103,3 cm akselavstand. Den lengste var 202,3 inches i lengde med en 121,9 cm akselavstand. Bredden var standard på 66,5 inches. Høyde, men varierte fra 62 inches til 68,9 inches. Bakkeklaring varierte fra 6,3 inches til 11 inches. Egenvekt startet på et lavt på £ 2580. og gikk opp til £ 3430. avhengig av modell og konfigurasjon.
Funksjoner

De eneste sikkerhetsfunksjoner standard på 1999 Toyota Tacoma i alle trim stiler var fører og passasjer-sidekollisjonsputer. Den Xtracab Limited V-6 firehjulstrekk modell, men kom med kraft dørlåser standard. Air condition bare kom standard på to av de bakhjulsdrevne modeller. Cruise control, tilt ratt og turteller kom standard på Xtracab Limited V-6 firehjulstrekk modell, som gjorde en CD-spiller.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143454.html

Previous:
Next:

Trucks