Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Installasjon av 1987 Chevy Pickup Fender

Skjermene på en 1987 Chevy pickup lastebil er sidepanelene på høyre og venstre side av rammen mellom fører og passasjer side dører. Skjermene er festet til rammen ved hjelp av metall-boltene på innsiden av motorrommet og inne hjulet brønner. Antall bolter og dreiemoment spesifikasjoner forskjellig for hver lastebil modell, men installasjonen er nesten identisk for alle modeller. Du trenger
To personer
New fender
festeboltene
Ratchet satt
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret, og plassere fender på rammen av lastebilen. En person må holde fender på plass mens de andre verkene.
2

Line opp støtte hullene på den øverste kanten av fender med støtte hullene på innsiden kanten av motorrommet. Hjelpeapparatet hull inne i motorrommet er langs kanten der sidene av panseret møter kanten av motorrommet.
3

Sett festeskruene og stram dem med skralle sett . Få under rammen av lastebilen, og juster de støtte hull på den nedre foran fender med støtte hullene som kobler fender på siden av støtfangeren.
4

Sett festeskruene inn i hullene, og skru til boltene med skralle satt til å feste fender til støtfangeren foran. Stille opp hullene på fender med hullene på dørkarmen, og sette inn festeskruene. Trekk til boltene med skralle sett. Gjenta disse trinnene for den andre fender.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141304.html

Previous:
Next:

Trucks