Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Ford Pickup Spesifikasjoner: tillatt totalvekt av Off- Road Lariat Extended Cab 4x4

Ford F- 150 er en av de mest allsidige kjøretøyene på planeten . Med to motorer, tre cab størrelser, to soverom stiler, to akselavstander valg og 10 trim nivåer å velge mellom, det finnes tusenvis av måter å utstyre denne full størrelse pickup. F - 150 kan settes opp for arbeid, lek eller omtrent hvilken som helst kombinasjon av de to. Et bredt spekter av alternativer

Alle disse forskjellige permutasjoner kan gjøre å finne ut egenskapene til en bestemt F - 150 noe vanskelig , imidlertid. Slepekapasitet , nyttelast og GVWR ( totalvekt ) påvirkes av motoren , chassis og karosseri valg.
Spesifikk GVWR

For eksempel , på 2010 F - 150 Lariat SuperCab med firehjulstrekk , er GVWR 6,900 pounds hvis den er utstyrt med tre- ventil 4,6 -liters V8 og 7200 med de større 5,4 V8 . Den lange akselavstanden modellen er bare tilgjengelig med 5.4, men hever GVWR til 8,200 pounds .
Ytterligere informasjon

To modeller bære " Lariat " merket i F- 150 lineup . Den Lariat er en mid -range trim nivå som er krom - badged alternativ til off- roading , mer ungdommelig FX4 , og klistremerke prisene starter på $ 34,110 . Den Lariat Limited er en alvorlig luksus pickup og bor på toppen av besetningen . The Lariat Limited har alle de leker, og på $ 47 195 er den nest dyreste F - 150 . Det er outpriced bare av Harley - Davidson modell .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142794.html

Previous:
Next:

Trucks