Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik beskytter Verktøy og verktøykasser mot tyveri

Bygg og entreprenører holde verktøyet sikkerhet en topp prioritet, mens på arbeidsplassen. Disse boksene kan være laget av diamant plate stål eller plast og har sluser for å sikre sin last. Mens spesialitet verktøy boksene kommer med sikkerhet alternativer, andre måter eksisterer for å tillate deg å sikre din nåværende verktøykasse mot tyveri. Sikring av din verktøykasse til lastebil seng hindrer andre i å utnytte hvis du går bort fra dine verktøy eller tilbringe timer i et område langt fra kjøretøyet. Du trenger:
stålbørste
MIG sveiser
To 12 tommers biter av 2-tommers med 2-tommers vinkeljern selg Electric Drill
Drill bit
fire rustfrie bolter med muttere og skiver
Vis flere instruksjoner
en

Plasser verktøykasse på en flat betongoverflate. Det beste verktøyet boksen for dette formålet er en multippel-skuff verktøykasse med et lokk som løfter og lukker. Lukker lokket og vri om nøkkelen for disse verktøykasser aktiverer låsemekanisme, hindrer skuffene fra åpningen.
2

Rengjør maling av de nedre to inches av hver side av verktøyet boksen med stålbørste til å forberede den for sveising. Plasser de to stykker av vinkeljernet på hver side av verktøyet boksen slik at en leppe er opprettet. Bruk MIG sveiser til tack sveise disse delene av vinkeljern til verktøyet boksen.
3

Drill ett hull i hver side av leppen opprettet av sveising vinkeljern til verktøyet boksen. Bore hull omtrent en tomme fra hver ende av vinkeljern.
4

Sett verktøyet boksen inn i lasteplanet der du ønsker å montere. Bruke elektrisk drill, bore fire hull gjennom hullene i vinkel jern og gjennom lasteplanet.
5

Sett en bolt gjennom hullet du nettopp boret, og deretter kjøre skive og mutter på bolten fra undersiden av bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144463.html

Previous:
Next:

Trucks