Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Commercial Truck Veibeskrivelse

På et tidspunkt i livet ditt, må du kanskje kjøre en kommersiell lastebil, om du trenger å kjøre et bevegelig lastebil for å flytte fra ett sted til et annet, eller i tilfelle en nødsituasjon når en annen lastebil føreren ikke kan kjøre. Plukk en lastebil

Bestem om du ønsker å kjøre en liten eller stor lastebil, ofte kalt "semi-trucks" eller "18-Wheelers." De større lastebiler vil kreve opplæring og sertifisering før du kan få bak rattet siden disse lastebilene trenger mer omsorg og dyktighet til å drive dem. Hvis du ønsker å kjøre en 18-hjuling, må du melde deg på en lastebil kjøreskole.
Stay Alert

kjøre en kommersiell lastebil er seriøs business. Du må være helt våken, lys våken og ta hensyn til kjøringen. Alt som kan gjøre deg døsig, syk eller kompromittere din gode dømmekraft bør unngås hvis du planlegger å kjøre en kommersiell lastebil.
Undersøk Truck

Sjekk luften i alle dekk, pass på at boksen på lasteplanet er riktig tilkoblet og at dørene bli lukket. Sjekk speil for å sørge for at de ikke er sprukne, kjør motoren og lytte etter noen merkelige lyder, og rengjør alle vinduene før du får på veien
være forberedt

. Alt kan skje på veien, og du må være forberedt på kriser. Pakke en førstehjelp kit, auto nødssituasjon kit, mobiltelefonen og ekstra klær. Inkluderer lokale området og motorvei maps, en CB-radio og endring for en telefonkiosk i kupeen.
Start Truck

Slå lastebil på og la motoren gå for litt før kjøring. Sjekke speil og sørge for at vindusviskerne fungere ordentlig. Dersom kjøretøyet har luftbremser, at luften press for å bygge opp til 120 psi på trykkluftmåler før du begynner å kjøre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144357.html

Previous:
Next:

Trucks