Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Boost Tow Vehicle Vurderinger

Evnene til et slep kjøretøy er avhengig av flere beslektede komponenter, kan mange av dem bli styrket ved å legge en tyngre-duty modell. Dette øker ikke bilens stry kapasitet, men. Slepet bilens ramme er hovedkomponenten i produsentens fastsettelse av slepet rating, og ramme modifikasjon er nesten alltid uoverkommelig dyrt, det er billigere å kjøpe en større lastebil. En lastebil produsert med en £ 2000 slep kapasitet utstyrt med en £ 5,000 kapasitet stikk kan fortsatt bare trygt taue en £ 2000 trailer. Imidlertid kan en rekke modifikasjoner gjøres som vil øke levetiden for komponentene, og bilens hengerfeste ytelse. Du trenger
slepekrok
Tow ball, Elektrisk kopling
Differential gearing
Vis flere instruksjoner
en

Øke den fysiske kapasiteten til tilhengerfeste. Er klasse I haker egnet for lys plikt, klasse II uhell er egnet for transport av middels tunge tilhengere, og klasse III og IV uhell er for tunge applikasjoner.
2

Bytt coupler /ball kombinasjon som fysisk kobler tilhengeren til slepet kjøretøyet. Den lille 1-7/8-inch kombinasjonen er kun egnet for lette belastninger, er det vanlig 2-tommers kombinasjon tilstrekkelig for tilhengere med en brutto tilhengervekt (totalvekt) opp til 5000 pounds, og en 2 5/16-inch Kombinasjonen er nødvendig å hale noe tyngre. Tow baller normalt ha en maksimal trygg vekt stemplet på flatt område på toppen sin.
3

Monter en runde sjupluggs elektrisk kobling slik at slepet bilen kan utstyres med en elektronisk brems kontrolleren. Uten denne ettermarkedet komponent bare trailere uten elektriske bremser skal slepes, som begrenser effektivt brutto tilhengervekt til under 1000 pounds.
4

Øk slepet bilens tunge vekt kapasitet. Tungen vekt er den nedadrettede kraft som utøves mot slepefarkost ball ved tilhengerens skjøteanordning, som igjen er et mål på tilhengerens totalvekt som fordeles mellom akselen og tungen. Bruk en vekt-balanserende vanskelighet som reduserer den tunge vekten overføres til baksiden av kjøretøyet. Ved å minimere den nedadgående kraft på bakhjulsopphenget og aksel, er tendensen til "light" styrerespons minimert.
5

uprate akselen ratio. Høyere bakakselutvekslinger generelt føre til høyere slep kapasiteter fordi lave forholdstall føre slow-downs på alle unntatt den mest skånsomme up-hill graderinger og skape nesten konstant girkasse skiftende. Utveksle differensialen er en svært kostbar jobb, men å utsette overføring til hyppige overoppheting vil det oppstå feil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144356.html

Previous:
Next:

Trucks