Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

'93 Ford Ranger Specs

The 1993 Ford Ranger pickup lastebil var tilgjengelig i mange forskjellige utførelser. Ranger kom med en kort eller lang seng, en vanlig størrelse drosje eller en supercab og var også tilgjengelig i enten to-eller firehjulstrekk. Ranger var Fords første kompakte pickup, og har vært en sterk selger siden introduksjonen i 1983. Ford markedsfører Ranger som "Amerikas mest drivstoffeffektive kompakt pickup." Motor & Gir

'93 Ranger var tilgjengelig med to forskjellige motortyper: en 2,3-liters I-4 og en 3,0-liters V-6. Begge motortyper var tilgjengelig for de fleste kanter, unntaket er STX trim, som ikke har I-4 som et alternativ. I-4 motor kunne produsere 98 hestekrefter og 124 fot-pounds av dreiemoment. Den 3,0 V-6 produserte 145 hestekrefter og 180 fot-pounds av dreiemoment. Ranger kom standard som en fem-trinns manuell girkasse, med en fire-trinns automatisk girkasse tilgjengelig som ekstrautstyr. Mest trim nivåer kom med enten en 58 -. Eller 72-amp batteri
Fuel Capacity og økonomi

'93 Ranger kjørte på vanlig blyfri bensin. Drivstofftanken var tilgjengelig i en 16,3-eller 20-gallon størrelse. Ranger drivstofføkonomi var avhengig av flere faktorer, som for eksempel motortype, girkasse og drivverk. Ranger med den verste økonomien var fire-trinns, automatisk firehjulstrekk, som fikk 18 mpg i byen og 22 mpg på motorveien. Den beste drivstofføkonomi i en Ranger tilhørte den fem-trinns, to-wheel drive, 2,3-liters I-4, som produserte 23 mpg i bykjøring og 28 mpg på motorveien.

Body & Measurements

I 1993 gjorde Ford noen endringer i kroppen form av Ranger. Den mest utbredte er brede dører, fender fakler og en avrundet foran end. 4x4-modellene ble designet med en annen grill som skiller den fra to-hjulstrekk. Fordi Ranger kom i så mange trimme nivåer, variert lastebilens dimensjoner. Avhengig av førerhus og seng dimensjoner, varierte lastebilens høyde fra 63,5 inches til 67,5. Bredden av de fleste utførelser var 69,4 inches, bare usedvanlig større modell skilte seg, med en bredde på 70,9. Lengde varierte fra 181 inches til 198,20. Lastebilens vekt varierte fra £ 2,918. til £ 3571.
Safety

'93 Ranger hadde ikke mye sikkerhetsfunksjoner. Det kom standard med bak-hjul, ABS bremser. I sikkerhetstester, tildelt The National Highway Traffic Safety Administration pickup tre stjerner i sin sjåfør front-effekt testing og fire stjerner i sine personbiler front-slagtester.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143104.html

Previous:
Next:

Trucks