Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan vet jeg om en 2002 F150 Har en Tow Package

Flertallet av lastebiler er produsert med noen form for tauing pakken. Din tauing pakken vil bestå av tilhengerfeste og en oppgradert suspensjon , og det kan også gi en oppgradert kjølesystem for å beskytte motor og girkasse når du er hauling tung last. Det finnes flere forskjellige måter for selv en uerfaren person å avgjøre om en 2002 Ford F - 150 er utstyrt med en tauing pakken. Instruksjoner
en

Gå til baksiden av lastebilen din og se under støtfangeren din . Hvis du ser en stor, metall Hengerfeste mottaker, er lastebilen din sannsynligvis utstyrt med en tauing pakken. Stikk -mottakeren er hva din tilhengerkulekoplingen kroker i , slik at du kan feste en trailer til F - 150 .
2

Se etter en trailer lys oppkobling. Det vil fremstå som en bunt av dingler ledninger med en plugg i enden . Det vil bli plassert i umiddelbar nærhet til stikk mottaker. Hvis F - 150 har en slepekrok og en lett oppkobling for en trailer , har lastebilen blitt utstyrt med noen form for tauing pakken.
3

Finn din lastebilens VIN nummer. Det vil være på en plate på venstre side av dashbordet ved frontruten. Skriv ned VIN nummer. Ring din lokale Ford forhandler og gi det med VIN nummer. Spør forhandleren for å fortelle deg om bilen har en fabrikk slep pakke . Forhandleren vil kunne bekrefte eller avkrefte dette for deg .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142165.html

Previous:
Next:

Trucks