Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

2006 Duramax Specs

The Duramax er en diesel motor som er designet som et joint venture mellom General Motors og Isuzu. Den Duramax erstattet andre GM-bygget dieselmotorer som var bra, men som ikke kunne sammenligne med hva konkurrentene tilbyr. Introdusert i 2001, skiftet Duramax at ved å matche eller overgå utgangene fra Ford eller Dodge. Den Duramax har blitt forbedret gjennom årene, og er fremdeles i produksjon fra 2010. Først installert på 2006 GM biler, utgjør LBZ Duramax den tredje revisjonen siden Duramax debuterte. Motor spesifikasjoner

Duramax har en konvensjonell layout. Den har en 90 graders V-8 blokk som har et slagvolum på 403 kubikk inches eller 6,6 liter. Utgangseffekten av 2006-LBZ motoren er 360 hestekrefter ved 3200 omdreininger per minutt (rpm) og 650 fot-lbs. dreiemoment på 1600 rpm. Den maksimale turtallet på 3250 rpm. Den LBZ har overliggende ventiler som nummer fire per sylinder, noe som gjør dette til en 32 ventilers motor. Sylinderboringen er 4,06 inches og slaget er 3.90 inches. Komprimeringsgraden er 16.8:1.
Motoren har

Duramax LBZ har en turbolader med variabel geometri som er intercooler og kan operere med en maksimal økning på 20 kg. per kvadrattomme. Den Bosch høyt trykk direkte injeksjon drivstoff systemet har sju-hulls injektorer som opererer på £ 26,000. per kvadratcentimeter av trykk og en CP3 injeksjon pumpe. Den utslipp utstyret som kreves på LBZ omfatter en katalysator montert i eksos-systemet og en eksos gass resirkulering system.

Forskjeller i Duramax Typer

Selv om Duramax LBZ og dens forgjenger, LLY, er mekanisk lik, har LBZ forskjellig tuning som gir mye større hestekrefter og dreiemoment karakterer enn den eldre versjonen. Komprimering i LBZ ble senket fra LLY forholdet 17.5:1. Den LBZ også har tykkere koble stenger og stempel håndleddet pins enn LLY. Den LBZ hestekrefter og dreiemoment rangeringer økte over LLY utgang på 310 hestekrefter og 520 fot-lbs. dreiemoment. Injeksjonen trykket i LBZ ble også økt fra LLY er £ 23,000. per kvadrattomme.
Generell informasjon

2006 Duramax LBZ ble brukt i Chevrolet Silverado HD lastebiler, GMC Sierra HD lastebiler, Chevrolet Kodiak middels plikt lastebiler og GMC Top Kick middels plikt lastebiler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142073.html

Previous:
Next:

Trucks